Primul hotel plutitor din România se deschide în curând

• publicat la: 9 iulie 2016
Primul hotel plutitor din România se deschide în curând

Potrivit adevărul.ro,  pe Clisura  Dunării se va deschide în curând primul hotel plutitor din ţară.

Ideea de a construi un hotel plutitor i-a veni unui om de afaceri reşiţean în urmă cu câţiva ani, când acesta a fost pus în situaţia de a căuta un loc de cazare pe Clisura Dunării.

Două săptămâni, atât mai au de aşteptat cei care doresc să se cazeze în cel mai exotic hotel din România. Bungalourile suspendate deasupra Dunării, la Berzasca (judeţul Caraş-Severin), sunt realizate cu ajutorul unei finanţări de la Uniunea Europeană. “În două săptămâni vom putea caza primii turişti care vor să vină pe Clisura Dunării. Le vom oferi condiţii decente pentru cei care doresc să vină la noi. Deja sună clienţii, se opresc pe marginea drumului, se interesează. Vom avea curând şi o pagină de Internet, unde se vor putea face rezervările”, spune Sorin Liubimirescu, managerul proiectului.

Având în vedere că este un proiect inedit şi pentru România, constructorii au întâmpinat câteva probleme. „Materialul ales şi adus prima dată în România, la temperaturi foarte mari, fiind foarte elastic, s-a lăsat într-o parte. Acum sunt contravântuite, betoane, toate problemele s-au rezolvat”, adaugă managerul.

Au fost construite 15 bungalouri din lemn, pe piloni, care sunt dotate un living, chicineta, baie, în partea de jos, plus dormitorul aflat la etaj. Toate căsuţele plutitoare au şi o terasă cu vedere spre malul sârbesc, unde oamenii pot face plajă, pot să pescuiască sau să se relaxeze.

integral şi Galerie Foto pe adevarul.ro

comentarii

de Hotel Bucuresti la 26 august 2016 - 12:52

Pare a fi o idee buna. Stiti daca s-a deschis?

Lasati un comentariu