Consilierul Ilie Ciută nu este ironizat în presa judeţeană. Dezminţire

• publicat la: 4 august 2016
Consilierul Ilie Ciută nu este ironizat în presa judeţeană. Dezminţire

Potrivit finului primarului şi preşedintelui UDMR Carei Kovacs Eugen, presa judeţeană ar fi ironizat persoana consilierului liberal Ilie Ciută.

Afirmaţia face parte din grupul de alte afirmaţii mincinoase cu care intoxică mediul virtual acest personaj care nu îşi face publică sursa de venit personală ci doar a altora.

Contactat telefonic, reprezentantul presei judeţene la care se face referire adică portalul de ştiri obiectiv-sm.ro, afirmă că nu este vorba despre aşa ceva.

...caricatura nu este o ironie la adresa persoanei..colaborez cu un caricaturist din Bucureşti care trimite săptămânal câte o imagine cu evenimente şi întâmplări din spaţiul public sătmărean  unde  sunt cuprinse toate personajele importante din judeţul Satu Mare…. a afirmat reprezentantul obiectiv-sm.ro.

Iată că şi de această dată minciuna are picioare scurte  iar ironia nu este recunoscută de autor.

Ce ironie poate fi în consemnarea unei realităţi? Nu mai este un secret pentru nimeni că  cei care au stat deoparte în campania electorală, rude prin alianţă şi simpatizanţi ai  UDMR Carei, doresc înlăturarea liberalului Ilie Ciută, independent financiar şi integru, de la conducerea filialei careiene,  singura nesupusă administraţiei totalitate a UDMR Carei.

Consilierul Ilie Ciută a fost printre foarte puţinii consilieri locali careieni care au participat  la deschiderea oficială a Festivalului Medieval  Carei 2016. Doar consilierul Hago Nandor a mai fost prezent la deschidere.

La evenimentul sprijinit financiar de către primărie nu a luat parte nici primarul nici viceprimarul şi nici un alt reprezentant oficial.

Vizita consilierului liberal  la standurile aflate în incinta parcului  şi interesul acordat armelor expuse a atras privirile  mai ales după postările acestor imagini pa pagina sa oficială.  Ridiculizarea sa de către finul primarului şi preşedintelui UDMR Kovacs  este  doar o jalnică încercare de a masca absenţa  naşului de la un eveniment oficial şi de a abate atenţia de la diferenţele majore ce despart  cei doi preşedinţi de partid.

Acolo unde preşedintele PNL Carei Ilie Ciută a excelat timp de 25 de ani, preşedintele UDMR Carei a dat …faliment, fapt de nedigerat de către camarila sa şi triada lui de presă.  Liberalul Ilie Ciută are aceiaşi firmă de producţie de peste 25 de  ani, nu are contracte cu statul şi nici asocieri pe criterii politice cu tot felul de personaje controversate.

Ilie Ciută îţi poate justifica toate bunurile deţinute, are o casă proprietate personală şi la fel şi autoturisme . La polul opus se situează preşedintele UDMR Carei, primarul Kovacs care are un statut de tolerat într-un imobil aflat pe numele unor  membri de familie, imobil unde se află şi un sediu de firmă  de mobilier.  Pentru că încă nu a plătit la bugetul de stat datoriile acumulate în urma falimentării a 4 firme de mobilă, are reţinere pe salariu şi nu îşi poate achiziţiona  pe numele său un autoturism aşa că în 2012 a făcut  o adresă către fundaţia de promovare a turismului local atunci înfiinţată pentru a achiziţiona un Renault  Fluence pe care îl foloseşte în mod exclusiv de atunci. Maşina nu a fost şi nu este inscripţionată cu însemnele fundaţiei de promovare a turismului local.

Campania de presă pentru denigrarea singurului consilier care are curajul şi capacitatea de a spune adevărul despre mişcările mai mult sau mai puţin „ortodoxe”   de fonduri din UAT Carei  devine tot mai agresivă , direct proporţional cu scheletele pe care  primarul încearcă să le ascundă în dulapul său. Nu este străin nici de jocurile politice din umbră purtate pentru înlăturarea consilierului aflat în slujba careienilor care îşi plătesc oneste toate taxele şi impozitele. Aşteptăm precizări din parte presei de casă despre proprietăţile acumulate de membrii familiei primarului de după instalarea sa la primăria Carei din anul 2008.

 

Buletin de Carei

 

comentarii

de Elisa D la 4 august 2016 - 14:00

E fara doar si poate un paflet. Care arata cu subiect si predicat si cu o doza de ironie niste aspecte ale vietii politice. Nu vad nicaieri o minciuna, e un pamflet. Daca nu e ironice, ce e? Opera de arta? Doar o intrebare…

de monika la 4 august 2016 - 14:05

E o recunoastere a faptului ca liberalul Ciuta deranjeaza toate persoanele care au bagat mana in banii orasului si pe cele care au vrut functii moca. Sida care umbla din asternut in asternut…fin in cautarea celui mai bine situat holtei este capul rautatilor. Sabia asociata cu imaginea independentului financiar si onestului Ilie Ciuta a dat fiori pe sira spinarii multor milionari de carton!

de Horia Mărieș la 5 august 2016 - 11:56

Ne băsadește academic cineva care crede despre el însuși că stăpânește limba română, dar care este el însuși o caricatură vie, o pocitanie: „trebuie să se supună capriciilor tale de jurnalist consacrat şi neaservit, deşi ai aceeaşi adresă de domiciliu cu politicianul pe care îl ridici în slăvi, respectiv împarţi masa, patul şi toaleta cu el.”

Lasati un comentariu