UAT Carei: Consilier local îşi votează Proiectul tehnic al firmei unde este director tehnic

• publicat la: 9 august 2016
UAT Carei: Consilier local îşi votează Proiectul tehnic al firmei unde este director tehnic

Aflat la al doilea mandat, consilierul UDMR Csizmadia Zsolt   votează   în CL proiectele  tehnice  pentru  izolarea termică a celor 4 blocuri turn din oraş întocmite de  către firma unde este  Director tehnic. Proiectele tehnice  se achită de către Primăria Carei. 

Încă înainte de alegerile locale din data de 5 iunie 2016, în mandatul trecut, acesta a întocmit și semnat devizul de cheltuieli  supus aprobării CL, conform materialului publicat de Buletin de Carei.

http://www.buletindecarei.ro/2016/05/consilier-udmr-cu-dubla-calitate.html

În loc să îi reprezinte pe careieni şi interesele lor acesta  întocmeşte şi  semnează devizul de cheltuieli  pentru izolarea blocurilor turn din oraş de către firma unde este angajat ca şi director tehnic. Apoi…le votează în Consiliul Local unde este consilier.

În faţa evidenţei, până şi presa de casă a primăriei Carei a amuţit total. În lipsa de orice argument, aceasta  se preocupă în continuare de consilierul liberal incoruptibil Ilie Ciută, clasat pe a doua poziţie la alegerile locale pentru primăria Carei cu un număr de voturi ce l-a depăşit pe cel  primit de partidul al cărui preşedinte este.

Încurajat de lipsa de reacţie a institutiilor ce ar trebui să supravegheze legalitatea  dublei sale calităţi, consilierul UDMR   adoptă în noul CL format după 5 iunie 2016 aceiaşi tactică şi   votează proiecte unde are  interes.

Pe ordinea de zi a şedinţei din 28 iulie 2016 au apărut  nu mai puţin de 8 proiecte de hotărâre  prin care se cere  aprobarea indicatorilor tehnico-economici revizuiţi pentru blocurile turn ce se vor izola. În traducere liberă, preţurile se majorează. La blocul turn de pe bdul 25 octombrie , nr.19 de la 582.783 lei la 636.335 lei iar la blocul turn din pta Avram Iancu de la 544 mii lei la 635 mii lei. Domnul consilier votează după cum puteți urmări în materialul filmat de primărie și postat pe pagina de facebook la data de 28 iulie ora 2 și 44 min ( până nu se șterge….).

Potrivit Declaraţie de avere şi de interese postate şi actualizate înainte de alegerile din 5 iunie 2016, consilierul UDMR este angajat la Saminstal Vetis srl, SC Electroman SRL Carei, ambele abonate la  bani din primăria Carei, precum şi la ConsultConstrucut SRL Carei unde deţine şi 30% din pachetul de acţiuni.

DI_2016-04-25_CSIZMADIA ZSOLT_62801608

DA_2016-04-25_CSIZMADIA ZSOLT_62801607

  Careienii se întreabă cum este posibil ca pentru consilierii UDMR să se aplice  alte legi decât pentru cei liberali înfieraţi mereu de presa de casă a primarului Kovacs, preşedinte al UDMR Carei?  Începând din anul 2008, în municipiul multietnic Carei a fost instaurată  administraţia totalitară UDMR cu primar şi viceprimar tot din partea UDMR.

Buletin de Carei

 

comentarii

de Horia Mărieș la 11 august 2016 - 11:52

Dacă avea puțin bun simț, se abținea de la vot.
D-ar n-are.

Lasati un comentariu