20 de posturi de director și 17 de director adjunct nu au candidați

• publicat la: 4 October 2016
20 de posturi de director și 17 de director adjunct nu au candidați

Înscrierea candidaților la concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și de director adjunct din unitățile de învățământ de stat s-a realizat în perioada 13 septembrie – 2 octombrie 2016, conform procedurii de înscriere electronică elaborată de ministerul educației.

La nivelul județului Satu Mare, pentru 135 de funcții vacante de director și 58 de funcții vacante de director adjunct, s-au înregistrat 181 de înscrieri pe platforma electronică, de către 163 de persoane. Un număr de 20 funcții de director și 17 funcții de director adjunct nu au înregistrat niciun candidat. S-au înscris câte un candidat pentru 98 funcții de director și 35 funcții de director adjunct, câte doi candidați pentru 16 funcții de director și 5 funcții de director adjunct, respectiv câte 3 candidați pentru o funcție de director și o funcție de director adjunct.

Calendarul organizării și desfășurării concursului prevede pentru data de 7 octombrie afișarea rezultatelor verificării îndeplinirii condițiilor de înscriere.

 

Sursa: ISJ Satu Mare

Lasati un comentariu