Bătaie-bătaie între europarlamentari. Protagoniștii nu sunt români ci britanici

• publicat la: 7 octombrie 2016
Bătaie-bătaie între europarlamentari. Protagoniștii nu sunt români ci britanici

Doi europarlamentari britanici au sărit la bătaie pentru a tranșa o dispută verbală. Afirmația nu este o glumă ci este un fapt concret ce s-a petrecut   la sediul Parlamentului European.

,,Eurodeputatul a fost internat  în stare critică după ce s-a bătut cu un coleg din cadrul formaţiunii radicale Partidul Independenţei Marii Britanii (UKIP) la o reuniune desfăşurată la sediul Parlamentului European,,  apare pe agenția de știri mediafax.ro.

Potrivit The Telegraph, Steven Woolfe a primit un pumn în figură şi s-a lovit cu capul de marginea metalică a unei ferestre din Parlamentul European. La scurt timp după altercaţie, Steven Woolfe s-a prăbuşit în drumul spre ieşirea din sediul Parlamentului European.

Nigel Farage, liderul interimar al Partidului Independenţei Marii Britanii (UKIP), Steven Woolfe şi restul membrilor grupului parlamentar al formaţiunii din PE au participat la o reuniune desfăşurată în sediul din Strasbourg al Legislativului UE. Altercaţia dintre cei doi eurodeputaţi a avut loc la finalul reuniunii.

Unul din principalii arhitecţi ai Brexitului, controversatul politician Nigel Farage, reuşea, nu cu mult timp în urmă, să-i şocheze pe londonezi afirmând în cadrul unui interviu radiofonic că nu şi-ar dori să locuiască lângă nişte imigranţi din România arată cei de la EVZ.ro.

Potrivit ibtimes.co.uk, consilierul de imagine al lui Farage a încercat, de mai multe ori, să oprească interviul radiofonic realizat live de LBC, în cadrul căruia politicianul vărsa declaraţii xenofobe pe bandă rulantă.

Spre deosebire de europarlamentarii   britanici, europarlamanetarii români  nu au oferit un astfel de spectacol la la sediul Parlamentului European. Incidentul demontează aprecierile xenofobe ale unor politicieni britanici.  Și la case mai mari au loc  ,,apucături balcanice,, deci nu România este  singura țară de unde provin  persoane care au probleme de comportament.

Vă imaginați cum ar fi  tratat agențiile străine de presă acest incident dacă protagoniștii erau români?

 

Lasati un comentariu