Cetăţean român, omorât în bătaie într-o secţie de poliţie din Ungaria

• publicat la: 11 aprilie 2013
Cetăţean român, omorât în bătaie într-o secţie de poliţie din Ungaria

Un bărbat care a murit din cauza rănilor după ce a fost bătut de doi ofiţeri de poliţie luni, la Izsak, în sud-estul Ungariei, este un cetăţean român rezident în Ungaria, a anunţat miercuri Geza Fazekas, purtător de cuvânt al Procuraturii.

Fazekas a declarat că cei doi poliţişti sunt suspectaţi că l-au bătut pe român timp de două ore, într-un post de poliţie, şi că personalul ambulanţei chemat la faţa locului nu a putut să îl resuscite.
Bărbatul, în vârstă de 47 de ani, a fost încarcerat la Orgovany, fiind suspectat că a furat o drujbă, potrivit MTI, care nu precizează numele acestuia.
Şeful poliţiei ungare Karoly Papp s-a declarat “consternat” şi a catalogat acest eveniment ca “inaceptabil, de nepermis, intolerabil”, dar a refuzat să dezvăluie detalii suplimentare, adăugând că o anchetă penală este în curs.
Papp a adăugat că cei doi suspecţi au fost demişi marţi, iar doi dintre superiorii lor la nivel local au fost suspendaţi din funcţie. Cei doi suspecţi au fost arestaţi miercuri.
Un purtător de cuvânt al procuraturii din ţinutul Bacs-Kiskun a declarat miercuri pentru MTI că victimei i-au fost aplicate lovituri “pe tot corpul” de către suspecţi.

sursa money.ro

comentarii

de Roman la 11 aprilie 2013 - 12:59

Pai daca nu era roman nu-l omorau in bataie pe bietul om .Barbatul a fost doar suspectat ca ar fi furat ,deci nu era invinuit.Cei doi militieni merita si ei aceiasi pedeapsa.

Lasati un comentariu