Invitație la Fashion’s Night Out

• publicat la: 27 octombrie 2016
Invitație la Fashion’s Night Out

Ediția de  toamnă a Fashion’s Night Out   va avea loc pe 11 respectiv 12 noiembrie 2016, de la ora 19:00, în ambele zile, la Hotel&Restaurant Poesis.

Pe data de 11 noiembrie publicul se va putea delecta cu propunerile designerilor si firmelor locale si băăimărene  în materie de piese vestimentare pentru sezonul rece.
Vă așteaptă la Fashion’s Night Out cei de la Adalin, Cosmin Mureșan de la CM – creation de mode, Diana Breban (Baia Mare), Inedit, La magia de la creacion by Raluca Muresan, Ramona Napradean (Baia Mare) si Spencer by Ciprian Craciun.

Pe 12 noiembrie de la ora 19:00 va avea loc a doua seară dedicată celor pasionați de modă.

Manechinii agentiei Trust models vor prezenta colecții semnate de Atelier Cris Fashion, Bianca Breban (Baia Mare), Cinzia Tiso (Italia), CM – creation de mode by David Sebastian cu bijuterii create de Alexandra Catargiu, L’atelier Ioana Calin, Sladana Krstic (Italia), Queensy (Cluj Napoca) respectiv o prezentare de coafuri extravagante realizate de Adriana Popescu.

Coafura fetelor  va fi asigurată de  Adriana Popescu si Larisa Hrezdac. Machiajul manechinelor va fi realizat  de Bianca Maxim, Bianca Timis, Anette Bartha si Orsolya Jakab.
Prezentatorii evenimentului: Alexandra Catargiu și Cosmin Mureșan.
Intrarea va fi liberă în ambele seri.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu