Rezultate Concurs Directori pentru Carei

• publicat la: 12 October 2016
Rezultate Concurs Directori pentru Carei

Au fost postate pe site-ul Inspectoratului Scolar rezultatele concursului de astazi pentru posturile de director si director adjunct.

1. Buzura Berar Nela, admis cu 38, 125

2.Cioltean Sorin , respins cu 33,75

3.Dobos Carmen, admis cu 36,875

4.Gindele Emeric admis cu 44,375

5.Heb Ildiko, admis cu 41,25

6.Micovschi Adrian, admis cu 44,375

7.Mocanu Alina , respins cu 33,125

8.Oprea Dorina, admis cu 40,00

9.Salajan Lenuta, respins cu 31,25

10.Sfira Elena respiuns cu 32,50

11.Terhes Mircea, admis cu 44,375

12.Toth Eniko, admis cu 40,625

13.Zsido Sandor, admis cu 43,75

14.Pop Rodica, admis cu 45,00

15. Kocsis Aliz, admis cu 40,625

In urma acestor rezultate Clubul Elevilor rămâne fără director , la fel şi Şcolile Gimnaziale nr.1, 3 şi ,,Vasile Lucaciu,,.

Calendarul întregului concurs pentru ocuparea funcţiilor de director în şcoli se întinde pe două luni:
12 octombrie – proba scrisă
17 octombrie – 17 noiembrie, interviul şi evaluarea CV-ului
18 noiembrie – afişarea rezultatelor concursului
21-23 noiembrie – depunerea contestaţiilor
24 noiembrie – 9 decembrie – soluţionarea contestaţiilor şi afişarea rezultatelor finale
16 decembrie – validarea în consiliul de administraţie al Inspectoratului Şcolar a rezultatelor finale şi transmiterea acestora la Minister.

Buletin de Carei

comentarii

de LaditaCuCrastaveti la 13 October 2016 - 10:17

Multi pacalici mai sint in vatamantu ista
Si fripturescu o ciorbita o fripturica o cafeluta
Daca nu curge…pica

de Horia Mărieș la 13 October 2016 - 15:35

“Vrei să fi director de școală? Vezi la câte lucruri trebuie să te pricepi” titrează un ziar online sătămărean. Examenul scris a avut loc miercuri, 12 octombrie.
Nu, eu nu vreau să devin, în nici un caz, director de școală. Totuși, fiindcă in articol am citit și astfel de opinii:

“Credem că nu greșim prea mult dacă spunem că o parte din întrebările propuse la acest examen sunt cel puțin hilare. Potrivit testului propus de minister, pentru a ajunge director de școală, un candidat trebuie să știe: Ce are măgarul? Prin ce se aseamănă tuberculoza și astmul? În afară de asta, candidații trebuie să se descurce și în problemele gospodărești (Ce au în comun șosetele și mănușile), etc. Proba a constat într-un test grilă cu 60 de întrebări elaborat de Ministerul Educației, iar candidații au avut la dispozitie două ore pentru a-l rezolva. Potrivit ministerului, testul a vizat evaluarea aptitudinilor cognitive și a competențelor manageriale ale candidaților.”

am devenit curios și m-am uitat puțin la subiectele de la examen, care care pot fi citite dacă dați click pe următorul link:

http://www.satmareanul.net/2016/10/13/vrei-sa-fi-director-de-scoala-vezi-la-cate-lucruri-trebuie-sa-te-pricepi/

N-aș zice că subiectele sunt chiar atât de hilare și n-aș zice nici că sunt foarte grele. Ba dimpotrivă, am constatat că seamănă destul de mult cu intrebările, de logică, cu care vine acasă uneori de la școală, ca teme de casă, nepotul meu de opt ani, aflat in clasa a III-a. Se pot rezolva relativ ușor prin eliminarea celor patru răspunsuri date (din cinci) care nu sunt cele mai potrivite. Pe scurt, este doar o chestie de raționament logic, nu este nici o altă (înaltă) filosofie. Sunt intrebări accesibile unui copil de clasa a III-a.
Dacă este așa, eu unul nu văd nimic hilar in întrebările formulate de minister fiindcă, incontestabil, directorii de școli trebuie să aibă o gandire logică, adică trebuie să le meargă mintea. Dacă nu le merge mintea, este evident că nu sunt buni pentru funcția de directori școală și atunci, adio și un praz verde!

Că testul respectiv este neuzual, este unul neobișnuit, că a fost poate o noutate pentru mulți dintre candidați, da, cu asta pot să fiu de acord. Acum 30-40 de ani nu erau astfel de teste. Dar acum 30-40 de ani nu erau nici telefoane mobile, nici laptopuri, nici tablete, nici roboței jucărie, nici drone, nici televizoare cu LED-uri și nici alte zeci sau sute de drăcovenii care azi se află la îndemâna unui copil de clasa a III-a.

Dvs. ce părere aveți?

de trahanache la 13 October 2016 - 19:07

da de ce dupa terminare timp de concurs a fost pauza de 2 ore pana sa se faca corectura lucrarilor????? regulamentul spune ca se corecteaza imediat in prezenta candidatilor ca sa se vada fiecare ce a facut!!!!
ce au facut 2 ore cu lucrarile?????

de candidat la 14 October 2016 - 13:39

cum poate lua un candidat 40 de puncte cand in timpul concursului intreba cu voce tare ce inseamna copitele, la intrebarea cu magarul?
eni nu stie ce sunt copitele si stie ce e precautie hai sa fim seriosi.
doua ore pauza intre depunerea grilei si corectarea ei e timp suficient pentru pixuri corectoare.
satmarul e judet campion la aranjamente

de ecoul la 16 October 2016 - 20:29

dappoiu sefutii nu sunt si ei pespedisti?
corb la corb nu scoate ochiul nici daca e al legii…se vorbeste la central ca au pus de un blat ca sa pice directorii de generale din careiimari ca sa faca jenikul comasarea

de Berveniul la 19 October 2016 - 16:17

de ce nu scrieti de adunarea de la noi inainte de concurs cand a venit secretarul de stat din minister si a spus la toti sefii tulipani ca sa stea linistit ca vor fi ajutati;au fost la noi toti directorii si a fost mare sedinta; cine crede ca cei care nu stiu sa vorbeste romaneste au stiut sa faca grilele???

de inspectorul la 20 October 2016 - 08:53

un oltean scolar si un morosan tulipan pun de comasare scoli la careii mari si pica candidatii de la generale.
Ciolos si ministrul educatiei sunt prea departe ca sa vada ce manaresc astia la satmar in celalalt colt de tara!

Lasati un comentariu