Seminar gratuit. Fonduri europene pentru întreprinzători la Satu Mare

• publicat la: 18 octombrie 2016
Seminar gratuit. Fonduri europene pentru întreprinzători la Satu Mare

Vă doriți o afacere prosperă, doriți să știți cum puteți obține finanțare cu ajutorul fondurilor nerambursabile, europene sau naționale pentru a vă dezvolta afacerea sau să începeți o afacere nouă?

Puteți primi răspunsuri la aceste întrebări în data de 20 octombrie 2016, joi, ora 16:00, în cadrul unui eveniment de informare care va avea loc la Satu Mare, Hotel Astoria*** <http://www.hotel-astoria.ro/contact/> , Str. M. Kogălniceanu nr. 1 .

Seminarul va dura aproximativ 2 ore. Centrul de Elaborare Proiecte Unionale ( <http://www.cepu.ro> www.cepu.ro) din Târgu Mureș, vă invită la seminarul gratuit de informare “Fonduri Europene pentru Afacerea Ta”, adresat mediului privat .

Odată înțelese condițiile de participare, mecanismul de funcționare, fondurile nerambursabile (europene sau guvernamentale) sunt soluții viabile pentru afacerile din mediul urban sau din mediul rural, pentru firmele nou înființate sau pentru cele deja active.

Sunt  așteptati  cu drag la acest eveniment  toți cei care doresc să primească informații concrete, și esențiale despre accesarea fondurilor europene si naționale! Participarea este gratuită, dar este condiționată de înscrierea prealabilă online.

Înscrierile se pot face aici: https://goo.gl/forms/2rJ5RzQCB92Hv6j22

Se vor  opri înregistrările la acest seminar în momentul epuizării locurilor disponibile!

Atenție!  Toți cei care vor fi prezenți la acest seminar, automat vor participa la o extragere prin tombolă. Câștigătorul va beneficia din partea noastră de un abonament gratuit pe un an de zile, care include următoarele servicii: identificarea oportunităților de finanțare (nelimitat), consultanță de specialitate și elaborarea/întocmirea proiectului de finanțare. Nu ratați această ocazie!

Buletin de Carei

Lasati un comentariu