Săptămâna Europeană a IMM-urilor

• publicat la: 26 mai 2010
Săptămâna Europeană a IMM-urilor

In perioada 25 mai – 1 iunie, sub egida Comisiei Europene, se organizeaza „Săptămâna Europeană a IMM-urilor„, in cadrul căreia pe intreg teritoriul Europei se organizează acţiuni de informare şi promovare a sectorului IMM.

Cu ocazia acestui eveniment, in Satu-Mare se organizează diferite acţiuni.

Una  dintre acestea este  expozitia SAMEXPO 201027 – 30 mai,având ca locaţie  Casa de Cultura a Sindicatelor. Program de vizitare intre orele 12 – 20. Intrarea libera.

Joi, 27 mai   dela orele 14,00  la Camera de Comert şi Industrie va avea loc un   seminar de prezentare a oportunităţilor de finanţare prin programe europene şi naţionale, implementate de diverse institutii  .

Vineri, 28 mai  dela orele 13,00  tot la sediul Camerei  de Comert şi Industrie se va organiza seminar de prezentare a oportunităţilor de creditare, prezentate de bănci care activează in Satu Mare, precum şi a posibilităţilor de garantare oferite de Fondul National de Garantare a creditelor pentru IMM.

Participarea la aceste actiuni este liberă şi nu implică cheltuieli din partea intreprinzătorilor.

Pentru informatii suplimentare vă puteţi adresa d-nei Lia  Berzovan , dela Oficiul Teritorial IMM Carei,la telefon 0727-734 361 sau  otimmcsm@yahoo.com

redactia

Lasati un comentariu