Seminar gratuit pe teme financiar-contabile pentru antreprenorii sătmăreni

• publicat la: 28 martie 2018
Seminar gratuit pe teme financiar-contabile pentru antreprenorii sătmăreni

Satu Mare se mândrește cu peste 5100 desocietăți comerciale, dintre care 2930 au cel puțin un angajat. Cu alte cuvinte, aproape 3 sătmăreni dintr-o sută sunt  “patroni” și au salariați.

Și totuși, conform unui studiu al companiei Earns&Young, 26% dintre oamenii de afaceri din țară invocă lipsa educației antreprenoriale și a accesului la finanțare ca fiind principalele obstacole în calea conducerii unei afaceri de succes.

Pentru a contribui la succesul celor aproape 3000 de firme sătmărene care au cel puțin un angajat, Contabrio organizeaza primul eveniment CONTABRIO OPEN DAYS din SATU MARE. Prima ediție a CONTABRIO OPEN DAYS a fost organizată în Oradea, în 31 ianuarie 2018, caracterizată fiind de participanți ca un eveniment bine venit și extrem de educativ.

 În cadrul acestui eveniment, doi dintre partenerii CONTABRIO vor discuta despre principalii indicatori financiari pe care trebuie să îi urmărească un antreprenor pentru buna desfășurare a activității firmei, dar și pentru a avea acces facil la finanțare în vederea dezvoltării.

Cei doi vorbitori au experiență cumulată de peste 30 de ani în venture capital, microfinanțare, real estate, fonduri europene, pentru a enumera doar câteva domenii din activitatea lor. Ei au văzut și revizuit sute de bilanțuri, balanțe, cereri de credit și au ofertit consultanță multor oameni de afaceri din țară.

Sunt invitați antreprenorii din județul Satu Mare, dar și cei care doresc să devină antreprenori în 2018.

Evenimentul va avea loc joi, 29 martie, între ora 5:30 PM și ora 7 PM, in sala de conferințe de la etajul 2 din incinta Camerei de Comerț ( Str. Decebal nr. 4).

Accesul este gratuit, dar cei interesați sunt rugați să se înscrie pe site-ul www.contabrio.ro

Lavinia Mihuț

Marketing Manager

0727 339 224

Lasati un comentariu