Delegaţie a Despărţământului ASTRA Carei la Balul Asociaţiei Unirea

• publicat la: 12 noiembrie 2016
Delegaţie a Despărţământului ASTRA Carei la Balul Asociaţiei Unirea

Vineri 11 noiembrie 2016 a avut loc Balul de ,,Lăsata  Secului,,  organizat de către Asociaţia Unirea 2009 Carei. La invitaţia preşedintelui Victor Micle a participat şi o delegaţie a Asociaţiunii ASTRA Carei. Printre invitaţi au fost doi consilieri locali, Sorin Cioltean şi Ilie Ciută,  adjunctul Poliţiei Municipale Carei, cms.Dănuţ Coşarcă, directori de şcoli, oameni de afaceri dar şi primarul Kovacs cu soţia. Formaţia Galant a  oferit suportul muzical pentru  atmosfera de sărbătoare.

Lăsata Secului  reprezintă o sărbătoare care marchează  ziua dinaintea intrării în Post , în acest caz Postul Crăciunului.

Buletin de Carei

comentarii

de Astrist la 13 noiembrie 2016 - 14:13

Balul a fost al organizatiei Unirea nu al Astra deci invitatiile au fost limitate. Crapati de invidie ca ASTRA CAREI exista si nu ati reusit sa boicotati existenta ei! Si romanii au cultura si traditii frumoase si nu trebuie sa fiti asa extremisti cum au fost hortistii in 1940 cand au interzis limba romana!

de cornel la 13 noiembrie 2016 - 14:25

familia Ciuta nu are nevoie de pomenile de la primarie. In 2008 primarul Kovacs avea sechestru pe casa si are si acum retinere pe salariu pentru miliardele datorii la bugetul de stat. Acum sta in casa pusa si pe numele nepotului si al baiatului acolo unde este si sediul de la sectia de scaune. familia Ciuta are aceiasi firma de 25 de ani si are la zi platile la impozite asa ca cine este lupul cel rau si datornic si folositor de bani ai orasului? peste 2 miliarde a luat din banii orasului primarul ca sa faca frumos sediul de la udmr. ridicol de penibili sunteti cu familia Ciuta pentru coloana lor vertebrala si pentru faptul ca nu ii puteti santaja. Ei nu se rusineaza ca sunt romani ca alti lingaiai primarului ce isi vand si neamul pentru un post.

de margit la 13 noiembrie 2016 - 14:27

si noi avem asociatii culturale in Carei si nu am citit ca familia Ciuta sa scrie impotriva lor. voi de ce nu suportati asociatiile romaneste care nu le trebuie banii de la primarie?

de sorin la 13 noiembrie 2016 - 17:30

tulipanii se dau de gol si recunosc ca domnul Ciuta a fost lucrat ca sa scape primarul de el. Ce mai primar daca nu are curaj ca sa intre la o emisiune impreuna cu domnul Ciuta. Il sapa cu ajutorul lingailor care se bucura de o functie de partid sau de consiliu ca stie primaru ca in direct cu Ciuta pierde clar!
Kovacs are din 2008 retinere pe salar pentru ca nu ii plateste datoriile si sta in casa de pe numele nepotului spre deosebire de domnul Ciuta care nu este nevoit sa se ascunda dupa copii si nepoti. Primarul a falimentat 4 firme de mobila iar domnul Ciuta are aceiasi firma de 25 de ani. Clar ca tremura primarul numai la gandul ca cineva face comparatia. Domnul Ciuta pune din buzunar bani pentru tot felul de asociatii sau biserica iar primarul taie de la ajutorul orasului doar biserica unde se roaga domnul Ciuta. Chiar esti o figura jalnica primare kovacs!

de emese la 14 noiembrie 2016 - 15:09

Totusi, nu se intreaba nimeni cum a reusit Kovacs sa scoata casa de sub sechestru!!!!!!!

Lasati un comentariu