Isteria POKEMONILOR a trecut. Un nou joc dezvoltat de români face valuri!

• publicat la: 16 November 2016
Isteria POKEMONILOR a trecut. Un nou joc dezvoltat de români face valuri!

Cum poti să îți petreci timpul într-un mod interactiv la muncă, in autobus, dimineata când vrei doar să lenevesti? Încearcă  acest joc  nou creat de Bogdan Tincu. O echipă de români a creat un joc care te trimite din junglă in deșertul egiptean, din subteran pe plajele însorite ale pământului. Mai exact jocul are ca scop salvarea unui leu din lumea civilizată si reintoarcerea lui in sălbăticie unde îi este locul.

Adventures Simulator 2016 este un joc 2D interactiv si creeat pentru a face experiența utilizării lui mai ușoară. Astfel meniul este simplu si nu este îngreunat de reclame sau alte jocuri care apar obsesiv. Există 4 lumi a câte 15 runde fiecare si la final tot timpul trebuie sa infrunti un caracter suprem. Niciodată nu se pierde, există checkin-uri si de fiecare dată când un utilizator trece 15 nivele o nou lume se deschide autoamat. Există multe superputeri care le pot colecta utilizatorii direct din joc fără să fie nevoie să plătească ceva. Acestea sunt, arme, ustensile, puteri magice sau vieti in plus.

 

Jocul este  gratuit si nu oferă posibilitatea de a cumpăra superputeri, totul este in joc si trebuie colectat de-a lungul jocului. Acesta este deocamdata disponibil doar pentru utilizatorii de android, dar in curând echipa care il dezvoltă va creea si o versiune pentru IOS. Jocul are 60 de nivele iar dificultatea acestora creste de la nivel la nivel, astfel la final ii asteaptă pe utilizatori cea mai grea provocare. Bineinteles, jocul este facut  să fie jucat si terminat de oricine are timp si răbdare. Nu există nivel care să nu poată fi trecut.

A fost lansat la inceputul lunii noiembrie si deja a strâns peste 10000 de descărcări si peste 1000 de oameni  îl joacă zilnic. Bogdan Tincu incurajeaza  toti utilizatorii să lase reviews pe pagina jocului si să vină  cu sfaturi si imbunătățiri.

Jocul poate fi descărcat de la imaginea sau link-ul de mai jos!

Link pentru a downloada direct jocul: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lionsworld.thegame

Buletin de Carei

comentarii

de zoli la 17 November 2016 - 22:51

supeer

Lasati un comentariu