4.500 de români din diasporă și Basarabia au votat deja prin corespondență

• publicat la: 10 December 2016
4.500 de români din diasporă și Basarabia au votat deja prin corespondență

Locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenţă, Ildiko Dosa, a declarat joi pentru www.mediafax.ro că aproximativ 4500 de români din diaspora au votat prin corespondenţă până la ora 22:00, afirmând că toate voturile care vor ajunge până la ora 24:00 vor fi considerate valide, transmite Romanian Global News.

”Am primit aproximativ 4500 de voturi prin corespondenţă până la această oră. Poşta Română va mai veni încă o dată până la ora 24:00 pentru a aduce ultimele voturi prin corespondenţă”, a declarat pentru MEDIAFAX locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral pentru Votul prin Corespondenţă, întrebată câte voturi prin corespondenţă au fost primite până la ora 22:00.

Toate voturile prin corespondenţă care vor ajunge la Biroul Electoral în seara aceasta până la ora 24:00 vor fi putea fi luate în calcul pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Autoritatea Electorală Permanentă a declarat, în data de 8 noiembrie, că au fost primite 8.889 de cereri de vot prin corespondenţă ale cetăţenilor români din diaspora notează rgnpress.ro

Lasati un comentariu