Furt de energie electrică descoperit de jandarmii careieni

• publicat la: 24 februarie 2012
Furt de energie electrică descoperit de jandarmii careieni

Joi, 23 februarie a.c., în jurul orei 08.00,  lucrători din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare au participat în colaborare cu  angajaţi ai S.C. ELECTRICA S.A. la o acţiune comună pe linie de prevenire şi combatere a furtului de energie electrică, în localitatea  Becheni.

Cu acest prilej jandarmii au constatat că la un imobil  se sustrage energie electrică  fără a fi contorizată.

Lucrătorii de la S.C. Electrica S.A. au stabilit faptul  se sustrage energie electrică folosind un conductor bifilar care era branşat la firidă, conductor care alimenta un frigider şi o maşină de măcinat porumb ocolind contorul de măsurare a energiei electrice.

Persoana în cauză a fost identificată ca fiind  Arpad B., în vârstă de 48 de ani, cu domiciliul în localitatea Becheni.

Pe numele celei în cauză au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „ furt de energie electrică”,  faptă prevăzută şi sancţionată de Art. 85, alin. 1 , din Legea 13/2007 (coroborat cu art.208 din C.P.), respectiv „executarea sau folosirea de instalaţii clandestine în scopul racordării directe la reţea sau pentru ocolirea echipamentelor de măsurare”, faptă prevăzută şi sancţionată de Art. 85, alin. 4, din Legea 13/2007, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei.

comunicat

comentarii

de avocat la 25 februarie 2012 - 06:06

felicitari jandarmilor din Carei!!

de Careianul la 25 februarie 2012 - 07:50

Din pacate numai acesti baieti au mai ramas care fac treaba.In rest numai coruptie si smecherii.

Lasati un comentariu