Lansare de carte şi CD de muzică folk al cantautoarei Georgeta Govor

• publicat la: 6 February 2017
Lansare de carte şi CD de muzică folk al cantautoarei Georgeta Govor

Biblioteca Județeană Satu Mare, în parteneriat cu Asociația Clubul Creatorilor „Afirmarea”,organizează miercuri, 8 februarie, cu începere de la ora 1500, un dublu eveniment editorial.

Evenimentul, găzduit de Sala de lectură „Gheorghe Bulgăr”, este menit să aducă în atenția publicului sătmărean Antologia de poezie și proză „Afirmarea 2016” și cel mai recent CD de muzică folk al cantautoarei Georgeta Govor, intitulat „Pasărea gând”.

Antologia „Afirmarea 2016” a apărut la Editura „Inspirescu”, cu sprijinul financiar al Primăriei municipiului Satu Mare, grație proiectului intitulat „Promovarea creațiilor poeților, prozatorilor și artiștilor sătmăreni – păstrarea memoriei înaintașilor”. Volumul reunește poeme și fragmente de proză din creațiile semnate de Ioan Coriolan Anițaș, Gheorghe Cormoș, Carol C. Koka, Liliana Lazăr Doboș, Ioan Nistor, Vasile Mic, Dumitru Păcuraru, Mihai Sas, Ioan Tipu Sălăjanu, George Terziu, Radu Ulmeanu și George Vulturescu.

„Pasărea gând”, ultimul CD al cantautoarei Georgeta Govor, a fost realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului localal municipiului Satu Mare, al Casei de cultură „G. M. Zamfirescu” și al Asociației Clubul Creatorilor „Afirmarea”.

CD-ul conține muzică folk pe lirică sătmăreană și texte proprii, reunind opt compoziții noi, trei prelucrări de pe albumul „Noapte albă” și cinci reluări de pe albumul „Grai de cânt”. 

            La eveniment sunt invitate să participe oficialitățile județului și municipiului Satu Mare, alături de scriitori și oameni de cultură, directori de instituții, jurnaliști și toți cei care iubesc și sprijină actul cultural, literatura și muzica folk.

 

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu