Mitul Germaniei perfecte. Pro şi contra

• publicat la: 10 martie 2017
Mitul Germaniei perfecte. Pro şi contra

Articolul Buletin de Carei privind modul în care se prezintă o trecere de pietoni  din faţa unei şcoli a atras fel de fel de reacţii din partea cititorilor noştri.

http://www.buletindecarei.ro/2017/02/trecere-de-pietoni-din-fata-scolii-situate-in-prima-zona-de-impozitare-din-carei.html

Unul dintre  careienii mutaţi definitiv în Germania  a trimis pe Facebook câteva imagini din apropierea locuinţei sale.  Imaginile  demontează mitul Germaniei unde totul este perfect , un fel de pom lăudat…

Potrivit celor  promise  de acest cititor, trebuia să primim şi alte materiale în sprijinul  numeroaselor sale intervenţii legate de lipsa trecerilor de pietoni.

Antal Antal În comuna Wurmannsquick nici o zebrã nu exista…. doar indicatoare!!!! Vã inregistrez drumul de 2km de la prietenul meu,pânã la grãdinitã si scoalã!!!!

Like · Reply · 2 March at 20:28
Antal Antal Eu mai si lucrez,dar nu am uitat ce am promis….sâmbãtã am timp si fac o plimbare pânã la scoala din comunã,veti primi înregistrarea!
Like · Reply · 1 · 2 March at 23:39

Încă nu au sosit cele promise în data de 2 martie dar am  primit în schimb de la o cititoare fidelă  imagini din alt orăşel al Germaniei, tot din partea de sud, unde iarna  nu a lăsat urme.  este varianta Pro pentru o Germanie  aşa cum este lăudată de toţi. Aici marcajele sunt vizibile de la mare distanţă, există treceri de pietoni iar acolo unde nu există  sunt treceri subterane!

o şcoală

…se văd intrările la pasajele  subterane

Aici iarna nu a lăsat urme, nu au apărut gropi în asfalt, nu au dispărut marcajele şi nici noroi nu se vede a fi.

Deci şi în Germania totul depinde de gospodarul localităţii. La fel ca în România…la fel ca în Carei.

 

Buletin de Carei

comentarii

de microbist la 12 martie 2017 - 12:40

saracu puha e plecat tot la comuna cu drumuri proaste ca la carei!!!1 ce ghinion pe el sa nimereasca ca la carei de unde a fugit

Lasati un comentariu