Paul Tărîţă calificat la Naţionala de Fizică. Alex Reitler locul 2 pe judeţ

• publicat la: 5 martie 2017
Paul Tărîţă calificat la Naţionala de Fizică. Alex Reitler locul 2 pe judeţ

Olimpiada de Fizică faza judeţeană  şi-a desemnat  participanţii la etapa naţională. Singurele şcoli  careiene care au avut rezultate remarcabile  sunt Liceul Teoretic şi şcoala gimnazială nr.3. Cele mai notabile rezultate au aparţinut şi la această disciplină deja cunoscuţilor matematicieni Paul Tărîţă şi Alex Reitler.

Paul Tărîţă a obţinut 19,5 puncte şi a ocupat primul loc la casa a XII-a, prof. Scheuermann Eva  iar Alex Reitler a obţinut 16 puncte şi a ocupat locul 2 la clasa a VIII-a , prof. Nagy Katalin.

Din cei 10 participanţi la clasa a XI-a 6 au fost de la Liceul Teoretic, clasa prof. Eva Scheuermann. Tot 6 elevi de la liceul careian au fost prezenţi la clasa a X-a , cel mai bun rezultat  fiind al Adinei Câţcovan, 7 , 25, locul IV, acelaşi profesor.

La clasa a IX au fost  20 de elevi dintre care doi d ela Liceul Teoretic Carei. Cel mai bun punctaj l-a obţinut Pleşca Evelyn, 8,35, profesor  Kovacs Stefania.

Singurul participant din clasa a opta a fost Alex Reitler clasat pe a doua poziţie după cum am amintit. Doi elevi din clasa a VII-a au fost pregătiţi de prof. Kovacs Stefania şi unul din clasa a VI-a.

http://www.satmar.ro/web/uploads/files/REZULTATE%20OJF%202017.pdf

Felicitări tuturor participanţilor dar mai ales primilor clasaţi.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu