Atenţie careieni! Există baza legală pentru a recupera plata lucrărilor de izolare a blocurilor

• publicat la: 21 April 2017
Atenţie careieni! Există baza legală pentru a recupera plata lucrărilor de izolare a blocurilor

O  şedinţă extraordinară a CL Carei cu 17 puncte pe Ordinea de zi  a fost  terminată în mai puţin de o oră,  fără dezbateri. preşedinte de şedinţă a fost consilierul UDMT Petkes Iosif. au lipsit consilierii Bujor Păuşan, Ilie Ciută şi Keiser Ludovic.

Au fost aprobate la foc continu primele 9 proiecte ce vizau Creşterea eficienţei energetice a blocurilor turn din municipiul Carei. Proiectantul este SC Saminstal SRL.

Singura intervenţie din partea consilierilor prezenţi a fost  cititul proeictelor de către preşedintele de şedinţă. Pentru a salva aparenţele  în faţa publicului ce va viziona poate înregistrarea  şedinţei, primarul Kovacs a precizat  că a fost abordat  de unii aleşi locali în legătură cu costurile şi modalitatea de plată a acestor lucrări. Am aflat astfel că există o Ordonanţă de urgenţă care stipulează că finanţarea va fi asigurată de UAT Municipiul Carei  iar locuitorii vor plăti eşalonat  ….,,acestă ordonanţă prevede şi o bază legală  pentru a recupera  banii de la cei care nu plătesc,,.

Aşa că dragi careieni să nu care cumva să aveţi vreo speranţă că veţi beneficia de proiecte cu finanţare nerambursabilă pentru creşterea eficienţei energetice a blocului în care locuiţi. La şedinţă nu a participat nimeni din presa locală maghiară.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu