Strada Albinelor din Carei şi lucrările de la….Marea Asfaltare de milioane de euro

• publicat la: 3 iulie 2017
Strada Albinelor din Carei şi lucrările de la….Marea Asfaltare de milioane de euro

Primăria Carei anunţă începerea lucrărilor de reabilitare a trotuarelor pe raza municipiului. Aceste lucrări vor fi demarate vineri, 30 iunie 2017, pe străzile Albinelor şi Mărăşeşti. Întrucât lucrările presupun o durată mai mare de timp, administraţia locală cere populaţiei să aibă răbdarea şi să manifeste înţelegere.

———

Acesta este mesajul transmis careienilor de către Primărie. Nici o imagine cu străzile respective nu este ataşată. Ca să vedem cum arată înainte de începerea lucrărilor şi cum arată …după. Răbdarea la care se face referire este pentru durata lucrărilor  sau pentru  faptul de a suporta calitatea….?

Buletin de Carei vă prezintă imagini de pe strada Albinelor urmând  ca apoi  să le puteţi vedea şi pe cele de pe strada Mărăşeşti.

Mulţumim Primăriei că a luat în seamă atenţionarea Buletin de Carei privind  parcarea utilajelor grele , de mare tonaj, pe spaţiul  verde ce reprezintă domeniul public. Se pare că Buletin de Carei este singura sursă de informare pentru Primărie în ce priveşte modul în care se desfăşoară lucrările în teren. Pentru cei cocoţaţi pe scaune înalte e mai greu cu deplasarea….

Lasă de dorit  lucrările de reabilitate ale trotuarelor la fel ca cele efectuate pe  majoritatea străzilor . Priviţi cum se reabilitează trotuarele pe porţiunile unde nu stau favoriţi ai mai marilor zilei din Primărie care au beneficiat de setul complet de lucrări inclusiv cu ridicarea bordurilor.

Pentru careianul de rând e bine şi aşa cum vedeţi în imagini…..poate li se face şi o reducere la taxele şi impozitele locale….

..după decopertare reiese că şi  asfaltul înlocuit acum a fost trântit peste lucrarea făcută acum 20 de ani, fără a se umbla la borduri…

Strada Albinelor este strada paralelă cu artera principală Mihai Viteazu, unde se află casa memorială Francisc Pall, istoricul român medievist de talie europeană, pentru care Primăria nu a fost de acord să poarte acest nume. La aniversarea centenarului naşterii sale au participat nume grele ale istoriografiei româneşti.

Primarul Kovacs a considerat că Francisc Pall nu merită să dea numele străzii  unde se află casa natală şi a aprobat ca acest ilustru nume să fie aruncat în derâdere pe o placă de alee unde nu există nici un număr de casă.

https://www.buletindecarei.ro/2011/11/placa-comemorativa-si-bust-pentru-francisc-pall.html

https://www.buletindecarei.ro/2011/11/%e2%80%9cnu-poti-invia-cu-adevarat-decat-in-pamantul-patriei-tale-centenar-francisc-pall.html

 

Lasati un comentariu