Primăria Carei a organizat o excursie la obiectivele realizate după un scenariu de prost gust

• publicat la: 20 decembrie 2017
Primăria Carei a organizat o excursie la obiectivele realizate după un scenariu de prost gust

Primăria Carei a organizat în cadrul ultimei şedinţe a Consiliului Local  o excursie la obiectivele din oraş realizate în cursul acestui an. Nici de această dată primarul Kovacs nu a avut tăria de a recunoaşte că nu toate sunt lapte şi miere în cadrul administraţiei pe care o conduce totalitar alături de colegii de la UDMR ai domniei sale.

În alocuţiunea sa de la şedinţa Consiliului Local  primarul Kovacs  făcut  doar o prezentare  a evenimentelor agreate de domnia sa uitând cu desăvârşire să amintească  despre Raportul Curţii de conturi sau despre proiectul iniţiat pentru persoane defavorizate dar dedicat comunităţii rrome din Carei. La  lucrările de asfaltare a fost pomenit doar numărul străzilor asfaltate nu şi calitatea lucrărilor de …asfaltare mai ales că de curând a fost reabilitată strada Mihai Viteazu ce tocmai fusese asfaltată.

Dacă ar fi aminitit şi  despre faptul că au existat şi există şi lucrări de slabă calitate ar fi dat dovadă de bărbăţie şi  ar fi avut câştig de imagine dar aşa nu a făcut decât să confirme atitudinea sa constantă de eschivare din faţa realităţii.

Consilierii prezenţi precum şi directorii de departamente din Primăria Carei au fost îmbarcaţi în două microbuse şi plimbaţi pe un traseu anume care a cuprind şi satul Ianculeşti.

La Ianculeşti delegaţia din Primărie a fost aşteptată de un grup de colindători adunaţi de Oneţ Ioan fostul delegat sătesc şi partener de afaceri al primarului Kovacs.

Nici din întâmplare delegaţia nu  s-a oprit în  faţa Căminului Cultural aflat în paragină sau a şcolii începute a fi demolată.

În Carei excursia s-a derulat pe străzile atent alese nu pe cele unde e chiar necesară o vizită pentru a corecta  calitatea lucrărilor.

Oare când vor realiza cei din conducerea Primăriei Carei că e mai sănătos şi frumos să spună tot adevărul şi nu să ne prezinte o imagine romanţată a realităţii careiene în condiţiile în care noi careienii putem vedea cu ochiul liber şi ceea ce se evită a se afirma?

imagini din excursie pe pagina de Facebook a Buletin de Carei .

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1961139100801025

Buletin de Carei

Lasati un comentariu