Primăria Carei umileşte şi consilierii români la final de an

• publicat la: 20 decembrie 2017
Primăria Carei umileşte şi consilierii români la final de an

Primăria Carei nu se dezminte nici la final de an, în Ajun de Crăciun şi de an Centenar al Marii Uniri. Ultima şedinţă a Consiliului Local Carei a fost convocată de primarul Kovacs în sala festivă din Primăria Carei unde sunt reprezentaţi doar maghiarii din oraş nu şi românii.

Am scris şi vom mai scrie despre acest subiect până când primarul va realiza că oraşul Carei este locuit şi de alte naţionalităţi decât cea maghiară, naţionalităţi care au drepturi egale deci şi reprezentare echitabilă.

Mai ales că această sală festivă este realizată din bani publici deci şi din bani ai românilor din Carei. Există ZECI de personalităţi româneşti care au făcut cinste oraşului de-a lungul anilor deci este de unde alege dacă se vrea.

Ultima şedinţă din acest an a lăsat un gust amar celor care încă mai cred în respect reciproc şi drepturi egale pentru toate naţionalităţile din România. Discriminarea din Primăria Carei se extinde pe zi ce trece neiertând nici asociaţiile culturale sau oameni obişnuiti care nu fac parte din grupul de interes . Invitatul primarului a fost şeful său politic , Pataki Csaba , preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare şi preşedinte al UDMR Satu Mare. În mod evident fiecare l-a lăudat pe celălalt. Şi tot în mod evident au fost consemnate doar realizările şi nici o vorbă, nici măcar în şoaptă, despre paguba constatată la Primăria Carei de Curtea de Conturi. La finalul şedinţei cei prezenţi au fost invitaţi la o excursie prin locurile unde au fost efectuate lucrări de către administraţia Kovacs-Keizer după modelul iniţiat de primarul  Kereskeny din Satu Mare. Evident că au fost evitate străzile Zăgănescu, Albinelor, Crişan, Gheorghe Lazăr sau Dobrogeanu Gherea sau….unde trotuarele sunt denivelate din turnare .

Imagini pe pagina Buletin de Carei

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=1961073297474272

Buletin de Carei

Lasati un comentariu