Careiancă tratată la Bucureşti datorită ajutorului unui suflet mare

• publicat la: 9 noiembrie 2018
Careiancă tratată la Bucureşti datorită ajutorului unui suflet mare

Să spunem o rugăciune pentru tânăra careiancă Andreea Nemethi care se află la Bucureşti pentru o operaţie amplă. În mod normal operaţia ar fi trebuit să aibă loc la clinica Mass Eye and Ear din Boston unde a fost salvată de medicii americani în 2010  dar lipsa posibilităţilor materiale  a făcut ca să nu se poată deplasa peste ocean.

A beneficiat în schimb de ajutor din partea unui om cu suflet mare de la Ministerul Muncii din România. Lui i se datorează posibilitatea deplasării la o clinică privată din Bucureşti , a intervenţiei şi a cazării ei şi a mamei sale. La Carei, oameni cocoţaţi pe scaune mari din primărie dar cu suflete mici au  împiedicat mereu orice ajutor către această tânără.

Andreea este fetiţa salvată de medicii americani  în anul 2010. Potrivit specialiştilor americani dacă ar fi ajuns la ei mai repede ar fi putut fi salvat globul ocular care a fost înlocuit de o proteză oculară la final.

Să spunem o rugăciune pentru reuşita operaţiei tinerei Andreea Nemethi şi una pentru sufletele celor mici care refuză careiencei orice ajutor.

Daniela Ciută

http://www.buletindecarei.ro/2017/01/bataie-de-joc-un-primar-umileste-familia-unei-adolescente-cu-proteza-oculara.html

http://www.buletindecarei.ro/2016/03/primaria-carei-refuza-sa-acorde-ajutoare-alimentare-ue-unei-persoane-cu-proteza-oculara-calvarul-andreei.html

comentarii

de Poet Carei city 2018 la 12 noiembrie 2018 - 13:41

Ajutor in epoca asta centenara,si de primaria Carei cityana,numai buzunarele sa fie plina,si salarii multe pana la ceruri senina,bucurati va de frumoasa zile centenare,ajutorul nu conteaza.

Lasati un comentariu