,,…ce făceam la radio erau bani de ţigări,, afirmă un fost angajat al Radio Transilvania Carei

• publicat la: 3 februarie 2018
,,…ce făceam la radio erau bani de ţigări,, afirmă un fost angajat al Radio Transilvania Carei

Un  fost angajat al Radio Transilvania Carei afirmă că ….,,ce făceam la radio  erau bani de ţigări,,. Limbajul folosit nu are nevoie de comentarii . Este al unui ,,jurnalist,,  dacă e să luăm în considerare aprecierile consilierului primarului Kovacs din Carei.

Articolul prin care  informam despre închiderea studioului de la Carei şi  preluarea lui de către cei din Satu Mare dintre care l-am amintit pe profesionistul  Ovidiu Matioc  a deranjat  tocmai persoanele care  nu ştiu să se exprime civilizat.

http://www.buletindecarei.ro/2018/01/radio-transilvania-nu-mai-emite-de-la-carei.html

Deşi articolul Buletin de Carei nu a făcut nici o referire la vreo persoană de la Radio Transilvania Carei , fiind strict informativ, se pare că unii s-au simţit cu musca pe căciulă şi au reacţionat în consecinţă.

Persoana în cauză incită la blocarea conturilor  şi la  raportarea  persoanelor care au opinii diferite de ale sale.

Dacă e să ne luăm după ce se scrie se pare că blocarea conturilor este o practică la modă pe Facebook pentru cei din grupul de mai sus.

Aşa sunt trataţi în Carei cei cu spirit civic şi care au opinii diferite de grupul isteric  de susţinători ai conducerii administraţiei locale care a făcut o pagubă de 5,77 milioane RON doar în anul 2015 după cum a constatat Camera de Conturi Satu Mare.

UATM Carei

 

Buletin de Carei

comentarii

de unio la 3 februarie 2018 - 15:47

Toleranta este caracteristica spiritului democratic. Ce scrie in postarile de mai sus de pe FB, este neaderthalism in limba romana si „toleranta” horthysta. Marca Ovidiu Doka. Cel cu reportajul despre vorbitul in soapta si vizibilitatea monumentului. Pus la punct de niste baieti plini de bun simt si mari iubitori de romaneasca, prin cerinta imperativa „Magyarul!”. Jurnalism de canalizare, aceeasi marca, Ovidiu Doka!

de mirabela la 4 februarie 2018 - 09:28

pacat ca in orasul nostru au ajuns astfel de persoane care folosesc injuraturile in locul dialogului. nici cei 7 ani de acasa nu ii au! sa faci pe cineva avorton si maimuta numai pentru ca nu este de acord cu tine??? careienii nu gusta astfel de oameni!

Lasati un comentariu