,,ŢINTEŞTE SUS! FII CEL MAI BUN”

• publicat la: 3 aprilie 2018
,,ŢINTEŞTE SUS! FII CEL MAI BUN”

Campania de recrutare a tinerilor – băieţi şi fete în vederea şcolarizării în instituţiile militare de învăţământ ale Ministerul Apărării Naţionale este în plină desfăşurare.

În această perioadă au loc recrutări pentru instituţiile de învăţământ postliceal militar de formare a maiştrilor militari unde au fost scoase la concurs un număr de 659 locuri (termenul limită de depunere a dosarului 02.05.2018, durata studiilor 2 ani, pot candida absolvenţi de liceu cu vârsta maximă 30 de ani) şi pentru instituţiile de învăţământ postliceal militar de formare a subofiţerilor unde au fost scoase la concurs un număr de 392 locuri (termenul limită de depunere a dosarului 02.05.2018, durata studiilor 1 an, pot candida absolvenţi de liceu cu vârsta maximă 35 de ani).

Avantajele urmării cursurilor unei instituţii militare de învăţământ sunt multiple. Pe toată durata pregătirii se oferă GRATUIT şcolarizare, cazare, echipament, hrană şi asistenţă medicală, acces la baze sportive, biblioteci, laboratoare şi multe alte facilităţi. Activităţile şcolare, dar şi cele extracuuriculare, oferă elevilor reale condiţii de dezvoltare din toate punctele de vedere, într-un mediu adecvat, dar şi perspectiva unei cariere în cadrul Ministerului Apărării Naţionale.

La absolvirea formelor de învăţământ postliceal, militarii beneficiază de un loc de muncă sigur, un venit bun şi alte avantaje materiale şi financiare care asigură un trai decent, o profesie respectată în societate, şansa la o carieră de succes cu posibilităţi de promovare şi afirmare pe criterii de performanţă.

Centrul Militar Judeţean Satu Mare prin Biroul informare-recrutare vă stă la dispoziţie, pentru a vă informa în volum complet cu privire la paşii pe care trebuie să-i urmaţi pe timpul recrutării, selecţie şi admiterii în instituţiile militare de învăţământ.

Pentru a participa la concursul de admitere, candidaţii vor parcurge următoarele etape:

– prezentarea pentru luarea în evidenţă la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Satu Mare;

– efectuarea unui examen medical (gratuit) la Spitalul Militar de Urgenţă ”Dr. Constantin Papilian” Cluj-Napoca. Examenul medical se va efectua până la data limită de întocmire a dosarului.

– definitivarea dosarului de candidat;

– susţinerea probelor de selecţie (evaluarea psihologică şi evaluarea aptitudinilor fizice) la Centrul Zonal de Selecţie şi Orientare Câmpulung Moldovenesc;

– participarea la concursul de admitere în instituţia militară de învăţământ.

 Centrul Militar Judeţean Satu Mare este situat în municipiul Satu Mare, strada Petöfi Sándor, nr. 47   iar programul de lucru cu publicul este în zilele de luni, miercuri, joi şi vineri între orele 08.30 – 16.30, marţi între orele 10.30 – 18.30. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele: 0261/717123 sau 0261/716513 int. 129,130.

 Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro. sau www.recrutare.mapn.ro.

Lasati un comentariu