Ce fac angajaţii Primăriei în timpul programului…

• publicat la: 4 iunie 2018
Ce fac angajaţii Primăriei în timpul programului…

…unii dispar subit de la program, alţii ameninţă careienii care cer explicaţii pentru spaţii locative cu tăierea oricăror drepturi dacă se adresează Buletin de Carei ,alţii îşi iau concediu fără plată pentru a se deplasa la muncă în ţări străine iar alţii îşi văd de problemele personale.

Pentru că Primăria Carei are pe statul de plată angajaţi care se ocupă în timpul serviciului de …probleme personale.

Joi,24 mai  şi vineri 25 mai 2018 au avut loc în Carei festivităţile de absolvire a claselor a XII-a.

La ambele festivităţi care au început la ora 10,00 a participat consilierul  personal al primarului Kovacs care a relatat despre evenimente pe blogul său  personal. Dacă era în misiune oficială adică în interes de serviciu ar fi apărut relatarea despre eveniment si pe pagina Primăriei Carei  dar NU  a apărut nimic legat de acest subiect.

Este vorba despre 2 zile în care consilierul personal al primarului s-a ocupat  de ştiri pentru blogul său.

De fapt pe pagina sa de Facebook se pot observa orele postărilor, zilnic fiind şi postări din orele în care are program la Primăria Carei.

Nu este singurul angajat care se ocupă în timpul  programului cu postări pe pagina de Facebook.

 

Preocupări  variate…pe bani publici. Tot din banii careienilor  este plătit şi fostul consilier cu studii medii care  acum a învăţat despre ţinuta vestimentară adecvată manifestărilor culturale.

Nimeni dintre cei plătiţi de Primăria Carei nu a scris vreun cuvânt despre neregulile constatate la Primăria Carei  şi sancţiunile acordate sau despre incitările primarului Kovacs de la şedinţa de CL din data de 27  aprilie 2018 când a considerat proiectul de amplasare a unui catarg ca fiind o provocare şi specificând …,,nu provocaţi maghiarii,,.

Oare  ieşirile din presa locală maghiară sunt consecinţa cererii de amplasare a unui catarg cu steagul ţării noastre?

Buletin de Carei

Lasati un comentariu