Primăria Carei. Angajații postează pe paginile lor în timpul programului, scutiri de impozite pentru susținătorii UDMR

• publicat la: 9 martie 2022
Primăria Carei. Angajații postează pe paginile lor în timpul programului, scutiri de impozite pentru susținătorii UDMR

Aici sunt  banii careienilor. În timp ce primarul se vaită că nu găsește modalități de ajutorare a familiilor cu apartamente distruse în urma exploziei devastatoare de duminică, 27 februarie, consilierul său personal postează în timpul programului de la Primări Carei, pe blogul său personal. Multe informații la care are acces de la cabinetul primarului. Careienii plătesc salariul consilierului personal al primarului Kovacs iar acesta își vede zilnic de interesul personal în timpul programului de la Primărie.

Primăria Carei a ajuns un sat fără câini, unde cei din grupul de interese fac ce vor fără frica de a fi trași la răspundere. Careienii sunt folosiți pentru plata taxelor  și impozitelor locale dar când se află la necaz sunt uitați de primărie. Primarul scutește de impozite susținătorii din campania sa electorală, își lasă angajații favoriți să lucreze în folos personal în timpul programului de la primărie dar el nu plătește niciun impozit  la bugetul local.

Guvernul României permite UDMR să se folosească de administrațiile pe care le conduc în scop electoral și de aici abaterile și abuzurile la adresa cetățenilor onești.

Mizerabil! Primarul evazionist nu găsește un mod de ajutorare a familiilor cu apartamentele distruse după explozie dar scutește de la plata impozitelor susținătorii săi din campanie

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu