Ziua Drapelului la Carei fără primar sau viceprimar

• publicat la: 27 June 2018
Ziua Drapelului la Carei fără primar sau viceprimar

Marți, 26 iunie 2018, de la ora 10.00, la Monumentul Ostaşului Român din municipiul Carei a avut loc un Moment Solemn în cinstea Zilei Drapelului Naţional. Au fost prezente structurile MAI, consilieri locali, precum şi fraţii noştri din judeţele Covasna, Harghita, Braşov de la Calea Neamului veniţi special pentru acest eveniment şi pentru susţinerea Asociaţiunii ASTRA Carei căreia i se refuză dreptul de amplasare catarg cu drapel românesc în Carei.

În cadrul manifestării, Adrian Ștefănuți, referent în cadrul Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, a prezentat semnificaţia Zilei Drapelului Național, profesorul Ioan Cearnău a ținut o alocuțiune, după care a fost oficiat un Te Deum de către preoţi din cadrul Parohiei Ortodoxe române Carei. La finalul evenimentului a avut loc un moment artistic susținut de Formația Magic Dance, de la Centrul Cultural Carei, care a prezentat un spectaculos dans în culorile tricolorului, reprezentanții Asociației „Castelanii Seniori” din Carei au interpretat mai multe melodii patriotice, iar din cadrul Asociațiunii Astra, Despărțământul Carei, au recitat poezii Fuzi Răzvan și Trif Georgiana, apoi „vocea românească a Covasnei”, Ana Săndulea și Monica Rusu din Marna Nouă au interpretat trei cântece patriotice.

Au mai luat cuvântul doamna Daniela Ciută, președinte al Asociațiunii Astra, Despărțământul Carei și domnul Mihai Tîrnoveanu, președinte al Asociației „Calea Neamului” din județul Brașov. Nimeni din cadrul Primăriei Carei nu a fost prezent deşi primarul Kovacs era la Primărie. La finalul manifestării, toţi cei prezenţi au dansat HORA UNIRII, fapt omis a fi menţionat pe pagina Primăriei Carei deşi au fost prezenţi atât un consilier al primarului cât şi un bloger plătit de primăriei pentru servicii de informare.

Nici primarul şi nici viceprimarul nu au luat parte la Ziua Drapelului ţării  unde au statut de demnitari.

Galerie de imagini

https://www.facebook.com/pg/buletindecarei.ro/photos/?tab=album&album_id=2068430540071880

Buletin de Carei

comentarii

de mine la 27 June 2018 - 08:07

RUSINE PRIMARULUI PCR CAREI!!!
PRIMARULE KOVACS ESTI UN NENOROCIT DE PRIMAR!RUSINEA NOASTA CAREIENILOR!TRAIESTI REGESTE DIN BANII NOSTRII!RESPECTA-NE COMUNISTULE!!!

Lasati un comentariu