Artiști careieni expun la Galeria de Arte Plastice a Consiliului Județean Satu Mare. Fără presă careiană menţionată

• publicat la: 4 septembrie 2018
Artiști careieni expun la Galeria de Arte Plastice a Consiliului Județean Satu Mare. Fără presă careiană menţionată

Joi, 6 septembrie 2018, începând cu ora 16.00, la Galeria de Arte Plastice a Consiliului Județean Satu Mare va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică cu citate din creația lui Mihai Eminescu, la împlinirea a 129 de ani de la trecerea la eternitate a poetului de geniu.

Expoziția cuprinde 100 de fotografii realizate de membrii Fotoclubului „Vasile Vénig László” din Carei, completate de 100 de citate selectate de aceștia din poeziile marelui poet.

Programul cultural este pregătit de elevii de la Palatul Copiilor Satu Mare, pregătiți de doamna profesoară Moga Mariana.

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 6-26 septembrie 2018, conform programului Galeriei de arte Plastice a Consiliului Județean Satu Mare.

Evenimentul este organizat de Fotoclublul „Vasile Vénig László” din Carei, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare, Direcției de Cultură și Sport Carei, Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și se desfășoară în cadrul manifestărilor dedicate Centenarului Marii Uniri.

Ca de obicei, de la evenimentele unde apare Asociația Artiștilor Plastici Satu Mare presa careiană este exclusă de pe afiş. Deşi imaginea lui Mihai Eminescu este cea a bustului din Carei iar expoziţia de fotografii este realizată de către Fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei. Iar presa careiană promovează benevol acest eveniment .

Buletin de Carei

Lasati un comentariu