Filmul american turnat şi la Carei cu Vanessa Hudgens în rolul principal poate fi vizionat pe Netflix

• publicat la: 7 noiembrie 2018
Filmul american turnat şi la Carei cu Vanessa Hudgens în rolul principal poate fi vizionat pe Netflix

UPDATE…Comunicat Direcţia de Cultură…

Comedia romantică americană ”The Princess Switch”, filmată în cea mai mare parte în Castelul Károlyi și în alte locații din municipiul Carei, va fi lansată de compania Netflix pe 16 noiembrie 2018, iar trailerul filmului, care a apărut în aceste zile, a fost vizualizat deja de peste 220.000 de persoane.

Cu o săptămână înainte de Crăciun, Margaret, minunata ducesă de la Montenaro, schimbă  locul cu Stacy, o “fată obișnuită” din Chicago, care arată exact ca ea. Cu ajutorul magic al lui Moș Crăciun, Margaret se îndrăgostește de frumosul coleg al lui Stacy, în timp ce Stacy se îndrăgostește de logodnicul lui Margaret, prințul moștenitor.

În distribuție: Vanessa Hudgens (în rorurile lui Margaret și Stacy), Sam Palladio (în rolul  Prințului Edward), Nick Sagar, Mark Fleischmann, Suanne Braun și Alexa Adeosun).

În lunile februarie și mai, în municipiul Carei, în mai multe locații, au avut loc filmări pentru comedia romantică ”The Princess Switch”. Alături de actorii sosiți din SUA și Marea Britanie, peste 100 careieni și sătmăreni, au participat la filmări în calitate de figuranți. Filmările au avut loc în Castelul Károlyi, în locația fostei Primării, pe platoul din fața actualei Primării și zona pietonală de pe strada 1 Decembrie 1918, unde a fost amenajat un târg de Crăciun.

Municipiul Carei a fost ales ca loc de filmare al unor scene din filmul american The Princess Switch, având-o în rolul principal pe actrița Vanessa Hudgens.

Vizionarea acestuia va fi posibilă din data de 16 noiembrie 2018, pe Netflix.

În trailerul filmului, postat deja pe Youtube, apar  scene filmate pe strada 1 Decembrie 1918,  în castelul Karolyi  și împrejurimi.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2018/06/film-american-turnat-la-carei-si-lansat-la-final-de-an.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/05/film-american-turnat-la-carei-compozitie-de-trandafiri-infloriti-si-ornamente-de-craciun.html

https://www.buletindecarei.ro/2018/05/film-american-turnat-la-carei-au-inceput-filmarile.html

 

Lasati un comentariu