Actori americani la Carei. O cunoaşteţi pe Vanessa Anne Hudgens?

• publicat la: 28 mai 2018
Actori americani la Carei. O cunoaşteţi pe Vanessa Anne Hudgens?

Luna mai a adus la Carei şi echipa actorilor americani care vor fi protagoniştii filmului turnat  la Castel. Despre amănuntele legate de tematică şi distribuţie vom afla în curând în cadrul unei conferinţe de presă dar până atunci nu putem să nu remarcăm prezenţa frumoasei Vanessa Anne Hudgens în Carei.

Vanessa Anne Hudgens (n. 14 decembrie 1988; Salinas, California) este o cântăreață și actriță americană. Și-a făcut debutul în 2003 și a apărut în filmele Thirteen și Thunderbirds. Cel mai mare succes al ei l-a reprezentat participarea în filmele High School Musical.

Hudgens a început și o carieră muzicală, lansând un album, intitulat V în 2006. Cel de-al doilea album, Identified a fost lansat pe 1 iunie 2008 și s-a bucurat de mai mult succes comercial. În afară de High School Musical, Hudgens a apărut în mai multe filme și seriale Disney Channel.

De la lansarea albumelor ei și a francizei High School Musical, Vanessa s-a concentrat pe cariera ei în actorie. A apărut în filmele Bandslam (2009), Beastly (2011), Sucker Punch (2011), Journey 2: The Mysterious Island (2012), Spring Breakers (2013) și Machete Kills (2013). De asemenea, a primit rolul principal în musicalul Gigi de pe Broadway, în 2015 și rolul lui Rizzo în Grease: Live în 2016.

La Castelul din Carei se află în plină desfăşurare producţia unui film american. În plină vară, Castelul este decorat de Crăciun. O imagine care merită imortalizată pentru posteritate. Trandafiri înfloriţi  în straturile din faţa ferestrelor decorate cu ghirlande de Crăciun.

Interiorul castelului este decorat de asemenea pentru a crea o atmosferă de Crăciun.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu