Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare luat ca paravan în agresiunea de la Carei?

• publicat la: 1 November 2018
Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare luat ca paravan în agresiunea de la Carei?

E un păcat aşa de mare că am văzut cum un poliţist careian îmbrăcat în uniformă a fost agresat de un individ , fiind lovit în spate cu un scaun metalic? Băietul cu trâmbiţa joacă cartea cu Inspectoratul Judeţean de Poliţie Satu Mare dacă cu Primăria Satu Mare nu i-a mers  dezinformarea…dezinformare  devoalată de Poliţia Municipală Satu Mare în cazul troiţei. A minţit în cazul troiţei ca un ordinar iar acum foloseşte numele IJP Satu Mare pentru întărirea dezinformării. Fakenews  Opinie de Carei.

În Republica de la Carei  consilierul primarului Kovacs  se vrea specialist în comunicate ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare. Din prea mare agitaţie a uitat scrierea cuvintelor în limba română…Consilier angajat la o primărie din România scrie în loc de fâs…fâsz.

După ce a dat-o în bară cu comunicatul Primăriei Satu Mare privind ridicarea troiţei româneşti pe care Poliţia Municipală Satu Mare  confirmă că a fost înlăturată de angajaţi din primărie şi nu cum şi-a indus în eroare cititorii consilierul primarului Kovacs, acum încearcă să facă din alb negru şi să ne spună că ceea ce am văzut de fapt nu e adevărat. Noroc că incidentul a fost în văzul lumii, comercianţi şi cumpărători din piaţa de alimente admirând ciorchine  bătăuşii.

Nu cred că smiorcăielile consilierului primarului Kovacs au vreo legătură cu locul în care a avut loc incidentul dintre agresori şi poliţist.

Dacă e să ne referim la comunicatele IPJ să  ne aducem aminte că nici în cazul reţinerii maşinii primăriei de poliţia maghiară din vama Vallaj pentru traficul de ţigări practicat de şoferul primăriei nu a fost dat vreun comunicat.

Nici semnalările privind vânzarea unei parcele de teren din Parcul Dendrologic monument istoric nu au făcut obiectul unui comunicat ceea ce nu înseamnă că tranzacţia nu a avut loc mai ales că apare în Cartea Funciară.

Nu apare niciun comunicat nici în ce priveşte rezultatul denunţului penal al Curţii de Conturi Satu Mare în urma auditului din 2016 ce a stabilit un prejudiciu de 5,77 milioane RON.

Găsiţi AICI Raportul integral al Camerei de Conturi Satu Mare

UATM Carei

https://www.buletindecarei.ro/2018/01/functionari-din-primariile-pericei-si-romanasi-acuzati-de-abuz-in-serviciu-cu-prejudiciu-de-peste-240-000-de-lei-la-primaria-carei-paguba-este-de-577-milioane-lei-dar-nimeni-nu-este-vinovat.html

Consilierul nu sughite din lipsa unui comunicat oficial de la procuratură privind soluţionarea sesizării depuse de Camera de Conturi Satu Mare dar se smiorcăie acum pentru un eveniment la care nu a participat .

Nu sunt singurele cazuri în care bugetul local este păgubit de administraţia nănaşului său..

Amestecarea Inspectoratului Judeţean de Poliţie în cazul agresiunii unui poliţis înainte de terminarea anchetei denotă doar disperarea consilierului de a ascunde ceva.

Am atins cumva un punct sensibil? Am fost cumva la  momentul nepotrivit pentru un anumit grup în zona pieţei?

Fac parte şi aceste incitări şi dezinformări din scenariul primarului  Kovacs pentru a scăpa de presa incomodă?

Au fost prea mulţi participanţi la  evenimentul dedicat aniversării Centenarului Marii Uniri din Carei organizat de toate asociaţiile româneşti careiene?

comentarii

de claudiu la 1 November 2018 - 20:34

ce se petrece acolo la Carei? daca primarul e datornic la stat cum poate gestiona un oras? ministerul de interne chiar nu poate interveni?

de mine la 1 November 2018 - 20:45

Acolo la Carei primaru este legea.

de unul la 2 November 2018 - 07:12

Poate agresorii au multe de spus despre anumite persoane si nu este cazul sa se afle…..In concluzie nu a existat agresiune iar persoana agresata trebuie sa taca

de Poet Carei city 2018 la 2 November 2018 - 13:16

Datornic la stat,Republica Carei e prea inalt,Sarbatoare Centenara neuitat,nu conteaza ce este sub covor,numai sa dansam cu bucurie in cor,dar totusi buzunarele ramane GOL.

de anghel la 2 November 2018 - 21:09

ce rusine! un politist sa fie batut in plina strada si nicio camera video sa nu fie activa! la fel ca la bustul lui Avram Iancu cand a fost pangarit!1! cand e vorba de romani nu merge nicio camera video! rusine primaria Carei!!!!!

Lasati un comentariu