Inspectoratul Judeţean de Poliţie nu ştie de acţiunile de la Carei dar consilierul primarului Kovacs scrie despre ele

• publicat la: 12 decembrie 2018
Inspectoratul Judeţean de Poliţie nu ştie de acţiunile de la Carei dar consilierul primarului Kovacs scrie despre ele

Pe blogul consilierului primarului din Carei apare o stire despre raziile Poliţiei la locuinţele sociale din Carei. Un angajat la cabinetul primarului Kovacs se foloseşte de informaţiile de la locul său de muncă pentru a-şi alimenta blogul personal.

Nu este pentru prima dată când angajaţi sau colaboratori cu contract cu Primăria Carei se folosesc  de relaţiile lor apropiate cu primarul Kovacs pentru a le folosi în scop personal. Redacţia Primăria Carei  este cea mai mare din judeţ dacă e să ţinem seama de numărul de persoane angajate de primar sub diferite forme.

Având în vedere că  Poliţia nu este o firmă privată care poate oferi informaţii cui doreşte ci se presupune că le oferă tuturor fără deosebire de simpatii, am întrebat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare despre această acţiune.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Satu Mare nu avea nici o informaţie legată de raziile Poliţiei din Carei, cel puţin aşa a afirmat în cadrul convorbirii telefonice purtate. Blogul consilierului primarului a fost apoi citat ca unică sursă pentru acţiunile Poliţiei Carei  de alţii de parcă Poliţia Carei ar fi încercat ascunderea acestei razii.

Comandantul Poliţiei Carei, cms.Lăpuşte Copil Ioan a confirmat pentru Buletin de Carei că există astfel de razii, că sunt în derulare şi la ora discuţiei telefonice purtate  dar că nu a oferit niciun comunicat până acum.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu