Târg Caritabil de Crăciun în cadrul Festivalului de Datini ASTRA Carei 2018

• publicat la: 11 December 2018
Târg Caritabil de Crăciun în cadrul Festivalului de Datini ASTRA Carei 2018

Aşa cum vă anunţam încă din 18 noiembrie 2018, la Carei va avea loc cea de-a V-a ediţie a Festivalului de Datini şi Obiceiuri de Crăciun organizat de Asociaţiunea ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza” Carei în data de 16 decembrie , ora 16,00, în sala mare a Castelului.

Ediția actuală va fi una specială, închinată Centenarului Marii Uniri.

Şi pentru că suntem într-un an special vor exista  şi activităţi speciale care  să aducă bucurie şi celor cu care soarta nu a fost prea darnică.

Cu ocazia vizitei la Căminul de Zi Alexandru am descoperit ce minunăţii de ornamente de Crăciun au realizat persoanele din acea locaţie. Mâini îndemânatice au făcut din tot felul de resturi materiale adevărate ornamente de Crăciun.

Împreună cu conducerea unităţii, s-a stabilit ca în cadrul Festivalului de Datini şi obiceiuri de Crăciun organizat de ASTRA Despărţământul  “Aurel Coza” Carei  să amenajăm şi un Târg caritabil. Ornamentele de Crăciun realizate manual  vor putea fi preluate în schimbul unei mici donaţii, fiecare după cât consideră potrivit.

Produsele vor fi prezentate pe toată durata Festivalului de Datini. Vor fi prezenţi şi cei care au realizat obiectele.

La cea de-a V-a ediţie a Festivalului de Datini vor participa copii, tineri şi mai puţin tineri, doritori de a ne face părtaşi la adevăratele comori ale neamului nostru, păstrate cu sfinţenie de-a lungul istoriei noastre multimilenare.

https://www.buletindecarei.ro/2018/12/invitatie-festivalul-de-datini-si-obiceiuri-de-craciun-carei-2018.html

 

Buletin de Carei

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu