Accident la ieşirea din Carei spre Oradea

• publicat la: 11 februarie 2019
Accident la ieşirea din Carei spre Oradea

Update….

Azi, la ora 14.40, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism.Anunțați inițial ca ar fi vorba de un accident rutier produs în urma coliziunii dintre două autoturisme, la ieșirea din municipiul Carei spre Ianculești, la eveniment s-au deplasat trei echipaje cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD. Ajunși la fața locului, s-a constatat că în accident au fost implicate patru autoturisme, dintre care trei erau ieșite în afara carosabilului. Forțele au fost suplimentare cu încă două ambulanțe aparținând SAJ.

În urma acestui accident au rezultat 3 victime: un tânăr de 19 ani încarcerat, pentru a cărui extragere s-au folosit accesoriile și procedurile specifice de descarcerare și alte două persoane, care au suferit diferite traumatisme. Celor trei, aflați în stare de conștientă și cooperanți, li s-au acordat primele îngrijiri medicale la fața locului, după care au fost transportați la spital.

——

 

Locul benzinăriei dezafectate de pe DN 19 de la ieşirea din Carei spre Oradea a fost din nou locul unui accident de circulaţie. Trei maşini au fost implicate dar din fericire nu au existat victime.

Răniţii au fost scoşi dintre fiarele contorsionate de către echipajele de pompieri sosite la faţa locului de urgenţă.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu