Fostul consilier al primarului Kovacs manipulează cititorii de limbă maghiară

• publicat la: 12 februarie 2019
Fostul consilier al primarului Kovacs manipulează cititorii de limbă maghiară

Primăria Carei plăteşte pentru fostul consilier al primarului datornic Kovacs servicii de informare şi publicitate. Când intri pe blogul său găseşti ori  preluarea în limba maghiară a denigrărilor şi minciunilor promovate de actualul consilier al primarului ori materiale injurioase şi denigratoare la adresa celor care nu se tem să spună adevărul despre corupţia din administraţia careiană.

Manipularea cititorilor de limbă maghiară se face deci tot cu susţinere de la Primăria Carei.

De această dată participările sale la şedinţele de consiliu şi la alte activităţi culturale sunt în tinută vestimentară adecvată după ce Buletin de Carei a remarcat modul total nepotrivit în care se prezenta în 4 august 2014.

Nedespărţit de actualul consilier la înfăţişările sale de la instanţele de judecată , fostul consilier preia pe nemestecate orice apare pe blogul amicului de interes.

Incapabil să scrie un articol în limba română şi cu serioase reţineri faţă de înţelegerea sa a exprimărilor elevate din limba română, politicianul care a ratat un scaun de consilier judeţean minte cu neruşinare în ce priveşte exprimarea unui consilier.

Nu a scos niciun cuvinţel faţă de exprimarea hilară a consilierei Venig sau altor consilieri maghiari care numeau Comisia de Urbanism …,,comisia urbanistică,, atunci când  conduceau şedinţele CL Carei.

Deşi a fost prezent la şedinţă nu a  consemnat nimic despre intervenţiile consilierei Eva Mărginean despre Spitalul Municipal sau despre ale consilierului Ciută legate de situaţia de la Piaţa Carei mai ales că este vorba de un proces pierdut în instanţă, despre datorii şi despre executare silită.

Oare capacităţile sale de înţelegere a limbii române sunt limitate sau este vorba doar de ce poate  posta pentru menţinerea controlului asupra cititorilor de limbă maghiară?

Oare de ce are frică de mers la piaţă şi de întrebat de când sunt datoriile , de ce s-a tăiat apa curentă peste 10 zile şi de ce există executare silită? Cititorii de limbă maghiară nu merită să afle adevărul adevărat despre situaţia de la Piaţa alimentară Carei? Poate ştiinţa e limitată.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu