Primăria Carei plăteşte din banii careienilor servicii de informare care manipulează cititorii de limbă maghiară. SE ASCUND ilegalităţile

• publicat la: 27 aprilie 2018
Primăria Carei plăteşte din banii careienilor servicii de informare care manipulează cititorii de limbă maghiară. SE ASCUND ilegalităţile

Fostul consilier al primarului Kovacs, politician şi candidat fără succes pentru postul de consilier judeţean din partea UDMR Carei, manipulează opinia publică maghiară şi ascunde faptul că mai multe familii de pe străzile vizitate ieri, 26 aprilie 2018, au trecute în spaţiul lor  locativ persoane necunoscute!

Primăria Carei nu  se dezminte şi vrea să demonstreze cu orice preţ că e deasupra oricărei reguli  de bună convieţuire şi respect reciproc fără a pune la socoteală şi faptul că susţine prezentarea denaturată a realităţii.

Dezbaterea publică de la Primăria Carei din data de 25 aprilie 2018  NU APARE  pe paginile Primăriei Carei aşa cum a apărut discuţia cu uşile închise de la Primărie în care preotului din Ianculeşti i s-au adus grave prejudicii de imagine.

NU APARE nici vizita viceprimarului Keizer în cartierele din zona Bârsan- Dr.Marinescu  deşi au fost mobilizate efective însemnate de jandarmi şi de agenţi de  poliţie şi din Carei şi din Satu Mare!

Maşina cu şofer  a viceprimarului Keizer a fost folosită şi de către fostul consilier al primarului Kovacs, acum plătit pentru servicii de informare şi publicitate din banii careienilor.

 

Am remarcat că deşi a fost o vreme deosebit de călduroasă de această dată a adoptat o ţinută vestimentară potrivită.

Deşi l-a flancat pe viceprimar pe toată durata  descinderii la cartierele menţionate, fostul consilier ascunde date deosebit de grave ce au fost aduse la cunoştinţă de către locuitori.

AŞA  arată coala emisă de Evidenţa Populaţiei carei pentru casa cu numărul 8 de pe strada Dr.Marinescu!

ILEGALITĂŢI FLAGRANTE  ascunse de ochii cititorilor de limbă maghiară.

Şi culmea e că serviciile de informare sunt plătite din BANII CAREIENILOR, şi din ai celor care suferă de pe urma manevrelor de la serviciul de Evidenţa Populaţiei Carei!

Priviţi ce s-a petrecut ieri la vizita viceprimarului în cartierul rromilor…

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/foto-desfasurare-de-forte-de-ordine-pentru-vizita-viceprimarului-din-carei-in-cartierul-rromilor-si-imprejurimi.html

…şi ce a înţeles  omul  purtat de maşina viceprimarului şi plătit de Primăria Carei….

https://anziksz.com/2018/04/26/a-dogteren-jartunk/

CITIŢI cum a decurs Dezbaterea PUBLICĂ de la Primăria carei despre care nu se scrie nimic   de către agenţiile de ştiri din Primărie.

http://www.buletindecarei.ro/2018/04/politia-se-teme-de-ei-nu-intra-acolo-unde-este-siguranta-noastra-dezvaluiri-uluitoare-la-dezbaterea-publica-de-la-primaria-carei.html

În loc să prezinte corect datele despre Dezbaterea Publică şi despre vizita din teren a viceprimarului, să menţioneze că Studiul de fezabilitate pentru proiectul dorit de conducerea primăriei costă 60.000 lei, beneficiarul  de fonduri din bugetul local se ţine de farse….

Ui.: Egyesek egyfajta politikai tőkét próbálnak kovácsolni mindebből – folyamatosan a helyhatóság ellen hergelik a lakosokat… – a szerző megj.

Oare vorbeşte de politica banului sau de cea în care el este membru activ?

Respectaţi realitatea şi oferiţi informaţii complete careienilor de limbă maghiară dacă tot beneficiaţi  susţinere financiară!

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu