La Carei și Calafat se deschid magazine noi

• publicat la: 15 February 2019
La Carei și Calafat se  deschid magazine noi

Potrivit unui comunicat remis Buletin de Carei, Lidl continuă investițiile în România prin inaugurarea a două magazine în Calafat, jud. Dolj şi Carei, jud. Satu Mare, pe data de 21 februarie. Noua unitate din Carei, prima din oraș, este situată pe Str. Mihai Viteazul, Nr. 36 – 40, iar cea din Calafat pe Bulevardul de Centură, Nr. 1. Odată cu inaugurarea fiecărei unități, se vor crea aproximativ 20 de noi locuri de muncă.

Procesul de execuție a noilor magazine se află în linie cu strategia de sustenabilitate care face parte din modelul de business Lidl, prin folosirea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor și în conformitate cu normele de protecție a mediului. Astfel, în continuarea demersurilor de dezvoltare durabilă asumate de companie, Lidl adoptă o serie de soluții și tehnologii moderne, care asigură standardele înalte de eficiență energetică. De exemplu, atât în magazinul din Calafat, cât şi în cel din Carei, sunt instalate sisteme de iluminat cu LED, cu senzor de prezență și sisteme de recuperare a căldurii, integrate în instalațiile de ventilație.

Fiecare magazin are o suprafață de vânzare de peste 1.300 m², unitatea din Calafat dispunând de aproximativ 130 de locuri de parcare, iar cea din Carei de 120. Orarul de funcționare pentru magazinul din Carei va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 08:00 și 20:00, iar pentru unitatea din Calafat, de luni până sâmbătă, între 8:00 și 21:00, iar duminică între 8:00 și 19:00.

Deschiderea noilor magazine îi așteaptă pe clienți cu promoții și acțiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar și la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri și altele.

Inaugurarea unităților din Calafat şi Carei continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preț, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România.

Rămâne de văzut câte produse românești vom găsi pe rafturile noului magazin.

Lasati un comentariu