ALO, PRIMĂRIA CAREI? O LOCUINȚĂ pentru o mamă cu 4 copii minori se poate?

• publicat la: 20 martie 2019
ALO, PRIMĂRIA CAREI? O LOCUINȚĂ pentru o mamă cu 4 copii minori se poate?

Laura Ruja nu se dă bătută cu una cu două și postează o imagine deosebită cu cei 4 copilași ai ei. Să vă trăiască și să vă bucurați de ei!

Mămica din Carei cu 4 copii minori nu a primit nici până la această dată locuință socială de la Primăria Carei. Au primit în schimb locuințe sociale NOU CONSTRUITE ..beizadelele.

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/la-carei-se-dau-locuinte-sociale-pentru-beizadele-nu-si-pentru-o-mama-singura-cu-4-copii.html

Oraşul este sufocat de trafic de influenţă. Oraşul-stat din judeţul Satu-Mare are  legile sale sub oblăduirea celor care demult ar fi trebuit să ia atitudine. În loc de atitudine demnă şi legală au ales tăcerea şi uneori complicitatea.  Familiile lor cunosc bunăstarea . Nu acelaşi lucru se poate spune despre  cetăţenii care nu au niciun neam sau cumătru care să le poarte de grijă şi să le asigure tot confortul.

Este cazul mamei cu 4 copii, Laura Ruja, care cere locuinţă socială de la Primăria Carei şi i se spune mereu să fie răbdătoare.  Toţi cei 4copii sunt  integraţi în sistemul de învăţământ public din Carei.

Așteptați să devină copiii majori pentru a avea motiv  de a refuza acordarea de locuință pentru această familie? Bine că pentru fiica fără familie a șefului de la SPAȚIU LOCATIV din cadrul Primăriei Carei și angajată la Primăria Carei   a fost posibilă acordarea unei locuințe sociale….

 

Buletin de Carei

comentarii

de Jenica fara frica la 22 martie 2019 - 20:33

Nici daca o vad locuind in tomberon de gunoi nu-i vor da, pentru simplul fapt ca a indraznit sa-si faca cunoscute public doleanțele, sa nu mai vorbim aici de trepadusii trimisi sa o intimideze si sa-i spuna sa se potoleasca…

de Buletin de Carei la 22 martie 2019 - 21:43

Inseamna ca vor putea fi reclamati cei care o intimideaza.

de Jenica fara frica la 22 martie 2019 - 23:02

Fara dovezi exista doar cuvantul unuia contra cuvantul celuilalt, femeia va poate explica mai bine cum stau lucrurile dar se teme sa mai vorbeasca

Lasati un comentariu