Caravana independentului George Simion ajunge la Carei

• publicat la: 6 martie 2019
Caravana independentului George Simion ajunge la Carei

Joi, 7 martie 2019, sosește la Carei GEORGE SIMION. Nu știți cine este Geroge Simion? Este liderul mişcării unioniste din România și vrea să candideze  ca independent pentru un loc în Parlamentul European.

Suntem la mai puțin de trei luni înaintea alegerilor pentru Parlamentul European iar  candidaţii se luptă să adune semnăturile necesare pentru a se putea înscrie în cursă. Dacă  partidele politice au organizaţii în spate care ajută candidaţii, pentru cei care vor să ajungă în Parlamentul European  pe cont propriu e ceva mai complicat dar nu imposibil.

George este un român hotărât care nu se sperie  dacă întâlnește piedici în calea sa. Este născut la Focșani, crescut la București, a absolvit Colegiul Național „Gheorghe Lazăr”, apoi Facultatea de Administrație și Afaceri a Universității din București și programul de masterat în Istoria Comunismului al Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

George Simion vă așteaptă mâine la Carei, între orele 15,30 și 16,30, pe platoul din fața Primăriei Carei  la un dialog,  pentru a vă împărtăși motivele pentru care dorește să ajungă în Parlamentul European ca independent. Are nevoie de cât mai multe semnături pentru a se putea înscrie în cursa pentru Bruxelles.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu