Numărul elevilor din județ care au susținut simulări în primele două zile

• publicat la: 19 martie 2019
Numărul elevilor din județ care au susținut simulări în primele două zile

Luni, 18 martie 2019, s-a desfășurat simularea probei scrise la Limba și literatura română, din cadrul examenului de bacalaureat național pentru elevii claselor terminale ale liceului a XII-a zi și a XIII-a seral/frecvență redusă, la care au participat și elevii claselor a XI-a zi și a XII-a seral/frecvență redusă.

În județul Satu Mare, au susținut proba la clasa a XI-a zi și a XII-a seral/frecvență redusă 1698 elevi din 2000 înscriși, iar la clasa a XII-a zi și a XIII-a seral/frecvență redusă 1822 elevi din 2070 înscriși.

Au fost semnalate situații în care elevi din județul Satu Mare au refuzat să răspundă la cerințele formulate de subiecte, predând foaia goală. Numărul acestor cazuri se va cunoaște numai după evaluarea lucrărilor.

Simularea probelor scrise ale examenului de bacalaureat național are ca scop familiarizarea elevilor cu rigorile examenului și adoptarea unor măsuri pentru îmbunătățirea reultatelor obținute de către elevi la finalul studiilor liceale.

Marți, 19 martie 2019, s-a desfășurat simularea probei scrise la Limba și literatura maternă, din cadrul examenului de bacalaureat național pentru elevii claselor terminale ale liceului a XII-a zi și a XIII-a seral/frecvență redusă, la care au participat și elevii claselor a XI-a zi și a XII-a seral/frecvență redusă.

În județul Satu Mare, au susținut proba cu subiect pentru clasa a XI-a, 434 elevi din 444 înscriși la Limba și literatura maghiară, respectiv 46 elevi din 46 înscriși la Limba și literatura germană. Au susținut proba cu subiect pentru clasa a XII-a, 427 elevi din 450 înscriși la Limba și literatura maghiară, respectiv 44 elevi din 45 înscriși la Limba și literatura germană.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu