Piaţa agroalimentară Carei are placă nouă pe sediu

• publicat la: 4 martie 2019
Piaţa agroalimentară Carei are placă nouă pe sediu

Societatea care are ca unic acţionar Consiliul Local Carei este SC Pieţe Parcări SRL.

După semnalările lui Dan Tanasă, cel hulit de presa maghiară locală, placa de pe birourile administraţiei Pieţei agroalimentare Carei a fost schimbată.

Aşa arăta înainte de schimbare.

SC Pieţe Parcări SRL a fost acţionată în instanţă de către Apaserv SA pentru datoriile de peste 105 mii lei la apa furnizată. Datorii la Apaserv SA are şi onor Primăria Carei dar acestea nu sunt făcute publice de redacţia din cadrul administraţiei locale la fel cum nu a fost făcută publică nici întreruperea  de apă curentă din incinta Pieţei agroalimentare.

Fotografiile aparţin Buletin de Carei şi se pot confrunta cu situaţia din teren la fel ca fiecare dintre toate celelalte care apar pe www.buletindecarei.ro.

Daniela Ciută

 

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/interzis-cardiacilor-ultima-factura-de-apa-platita-de-piata-carei-catre-apaserv-e-din-mai-2016-dar-a-incasat-lunar-banii-de-la-comercianti.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/01/piata-agroaliomentara-carei-sau-balciul-desertaciunilor.html

http://www.buletindecarei.ro/2019/02/disperare-consilierul-datornicului-kovacs-linseaza-mediatic-pentru-acoperirea-banilor-incasati-de-administratia-pietei-pentru-apa-curenta-si-nevirati-la-furnizor.html

comentarii

de Cornelia la 4 martie 2019 - 16:15

Urâtã placã. Evident, dupã gustul lui dani tanyase.Cea veche era mai elegantã.

de Buletin de Carei la 4 martie 2019 - 16:23

Placa a fost trimisă de Primăria Carei. După putințele lor. Marcă brevetată de Primăria Carei.

Lasati un comentariu