Reamenajăm și apoi desființăm spații verzi pentru construire parcare

• publicat la: 13 aprilie 2019
Reamenajăm și apoi desființăm spații verzi pentru construire parcare

La începutul dictaturii Kovacs s-au radiat toate tufele de trandafiri din spațiile verzi centrale  pentru a se reamenaja totul cu un sac de bani. Acum se vor desființa o parte din spațiile verzi reamenajate pentru a se construi parcări. Pe cine să intereseze cheltuirea banului public de primarul care în particular nu a fost în stare să își mențină nici una din societățile de fabricare mobilier și a ajuns să aibă poprire pe venit pentru datoriile acumulate? Acum dă indicații pe bani publici.

Vineri, 12 aprilie 2019, în cadrul ședinței de CL s-a discutat despre implementarea unui Plan de Urbanism Zonal elaborat de Nirvana Studio SRL Satu Mare pentru realizare Zonă Centrală Parc, municipiul Carei.

Acesta este Proiectul…

P10 PUZ UAT

În proiect se propune și înființarea de parcări , una dintre acestea fiind pe actualul loc al unui spațiu verde amenajat cu un sac de bani de către DSPL Carei condus de adminsitratorul firmei de unde se aprovizionează cu materiale de grădinărit…DSPL Carei. Parcarea în cauză va fi peste drum de sala de evenimente.

 

Deci ceea ce am reamenajat cu bani grei în urmă cu câțiva ani acum desființăm.

Așa este acum porțiunea care se vrea desființată…

Și pe strada din spatele Parcului Dendrologic, Jezsef Attila se va amenaja o parcare în locul spațiului verde.

Aceasta este viziunea  administrației Kovacs-Keizer-Beko. În luna august 2018 a avut loc chiar și o dezbatere publică pe acest subiect, nemediatizată de presa aservită.

http://www.buletindecarei.ro/2018/08/se-construiesc-parcari-in-centru-buletin-de-carei-a-semnalat-corect-dispare-gardul-neautorizat-din-interiorul-parcului-dendrologic.html

Despre afacerile Primăriei Carei cu firmele angajaților nu au voie să consemneze nimic  scribii primarului Kovacs. Ei sunt angajați doar pentru a ridica osanale primarului Kovacs, fost activist de partid, și a abate atenția opiniei publice de la afacerile din administrația careiană.

Buletin de Carei

http://www.buletindecarei.ro/2011/03/decat-teatru-de-vara-mai-bine-gazon.html

http://www.buletindecarei.ro/2010/11/reamenajarea-spatiilor-verzi-in-carei.html

comentarii

de Jenica fara frica la 14 aprilie 2019 - 15:38

Bune parcarile in spatele parcului, sa aibe tirurile alea ce nu ocolesc pe centura unde sa se opreasca pt odihna :))..

Lasati un comentariu