Invazia de căpușe și angajatul primarului Kovacs care ,,se distrează,, pe banii careienilor

• publicat la: 7 May 2019
Invazia de căpușe și angajatul primarului Kovacs care ,,se distrează,, pe banii careienilor

Szasz Lorand Emil suferă din lipsă de aprecieri pentru pagina lui și se sforțează să intre în grațiile cititorilor în timpul programului de la Primăria Carei. Angajat de nănașul Kovacs și plătit de careieni, băietul vrea să își facă reclamă pe spatele celor care nu depind de banul public. Înțelegem frustrarea și complexul unui angajat care nu a demonstrat nimic pe plan profesional până la această vârstă dar nu înțelegem risipa banului public pentru plata unor angajați care se ocupă în timpul programului cu alimentarea paginilor lor personale de Facebook. Ofuscat că nu a putut dovedi  cu niciun comunicat afirmația  cu polițista falsă și nici celelalte știri false, băietul cu goarna spartă o dă pe zâmbete trase de păr. Mai ia o gură de aer băiatule că prea te îneci în penibil deja.

Primarul Kovacs vrea să demonstreze că dacă a fost capabil să își șteargă datoriile de sute de milioane de la bugetul local își poate permite din postura de demnitar al statului român să plătească un angajat care în timpul programului să se ocupe de paginile sale personale de Facebook.

Oameni care nu au demonstrat NIMIC pe plan profesional  se folosesc doar de banul public în folos personal. Deși a fost la ședințele de Consiliul Local, consilierul primarului a fost incapabil să înțeleagă ce s-a discutat  în sala de ședințe sau nu a avut undă verde pentru a scrie despre intervenția consilierei UDMR Mărginean de reducere a ajutorului financiar pentru elevul calificat la concursul de robotică din Indonezia, despre execuția silită de la Piața alimentară și despre datoriile din 2016 către Apaserv sau despre falsul în acte al nănașului Kovacs și despre inițierea de proiecte pentru scutirea de taxe a asociației unde este membru fondator.  Abuzurile și discriminarea de la Primăria Carei sunt deja de notorietate așa că primarul și-a angajat consilieri din presă pentru a acoperi cu denigrări și linșaj mediatic vocile care dezvăluie matrapazlâcurile din administrația Kovacs-Keizer-Beko.

Băietul consilier vrea în liga superioară dar nu poate trece nici măcar de un examen pe post. Se uită cu jind în curtea celor realizați și pe plan profesional și crede că asocierea cu numele lor va duce la ceva simpatie din partea unor cititori pe care de fapt îi desconsideră prin faptul că la oferă informații ciuntite dacă nu mincinoase. La muncă băiatule, nu la încălzit scaune pe bani publici.

Buletin de Carei

comentarii

de Buletin de Carei la 7 May 2019 - 19:46

Este corect să nu avem căpușe și nici trântori pe bani publici. Nu sunteți de părere?

de Tudor la 7 May 2019 - 22:17

Cum este corect hotule…..sa folosesti banii careienilor pentru interes personal sau sa muncesti cinstit pentru salariu?

de careian la 8 May 2019 - 10:30

rusine primariei care ne lasa orasul nestropit impotriva tantarilor si capuselor!!!!! numa banii de la noi va intereseaza ?????

de noi la 8 May 2019 - 20:19

dc , cum e corect sa fii dobitoaca , sau sa fii proasta ???

de relu la 8 May 2019 - 21:26

si de gradinita is depasite fazele cand stie tata lumea ca ciorditi banii d ela primarie ca fara ei suntet muritori de foame/niste fomisti si idioti care nu stiu ca se stropeste in fiecare an pentru tintari si capuse/da nu va ajung la tati banii si ciupiti de unde se nimereste/

de motii la 9 May 2019 - 07:38

trebe sa venim sa facem curat la primarie?

Lasati un comentariu