PROFESORUL DE FRANCEZĂ, un spectacol fără vârstă

• publicat la: 24 May 2019
PROFESORUL DE FRANCEZĂ, un spectacol fără vârstă

Comedia ”Profesorul de franceză” de Tudor Mușatescu, în regia lui Andrei Mihalache, se joacă marți 28 mai 2019, de la ora 19.00, în Sala Mare a Teatrului de Nord. Din distribuție fac parte actorii: Dorina Nemeș, Alina Negrău, Alexandra Odoroagă, Andrei Stan, Andrei Gîjulete, Sergiu Tăbăcaru, Andreea Mocan, Ioana Cheregi, Raluca Mara, Anca Dogaru, Crina Andriucă, Tibor Székely, Carmen Frățilă, Carol Erdos, Cristian But.

Spectacol interzis majorilor cu deficiențe de visare și cu sindrom de scleroză sufletească! Reprezentația poate conține limbaj poetic, nuditate sufletească cu puternice conotații de ingenuitate și scene prelungite de inocență nedisimulată. 

”Obișnuiți cu râșnița dragostei de zi cu zi, cu materialismul feroce al iubirii concrete și concretizate, cu supele reîncălzite cu ocazia onomasticii sau a Zilei Femeii, am uitat de farmecul discret al adolescenței îndrăgostite. Spectacolul nostru se dorește a fi o tandră aducere aminte a primelor explozii sentimentale și a ”golgotei” de la a fi îndrăgostit până la a iubi, pentru maturi, iar pentru cei tineri o lecție de ”practică în producție” sau de ”lucru manual” despre întrebări și gesturi care – din păcate – sunt astăzi asumate mai mult virtual, pentru că nu poți simți căldură când săruți mâna iubitei pe mess, iar primul sărut n-are nici un gust pe facebook.” (Andrei Mihalache)

 

Informații și bilete: Agenția teatrală, str. Horea nr. 6; telefon: 0261712106.

Bilete online: https://www.biletmaster.ro/ron/Event/41002934/Profesorul-de-franceza

Lasati un comentariu