Spectacol dedicat Zilei Femeii

• publicat la: 4 martie 2011
Spectacol dedicat Zilei Femeii

Spectacolul Primăverii,dedicat zilei de 8 martie a avut loc astăzi,4 martie 2011, la Sala Sf.Ladislau,in organizarea Clubului Elevilor Carei.O frumoasă expoziţie de pictură a copiilor indrumaţi de prof.Lazin Csaba a fost prezentată inainte de inceperea spectacolului.

În debut,taraful Iedera condus de maestrul Dumitru Iederan a  interpretat o suită de melodii instrumentale din zona Codrului.

Au urmat, pe rând, formaţii de dansuri de toate genurile,melodii dedicate tuturor femeilor,in interpretarea formaţiei Castelanii.

La reuşita spectacolului şi-au adus contribuţia Cătălina Culcean,Mariana Vulcan,Dumitru Iederan,Ioan Feigi  de la Clubul Elevilor precum şi Gabriela Lazăr,Florica Iederan, Sonia Bontea, Pop Daniela,Stela Torja, Maria Sereşan şi  Ramona Mureşan de la instituţii de invăţământ din oraş.Prezentatoarea a fost Melisa Moca de la Liceul Teoretic.

redactia

comentarii

de Cititor la 5 martie 2011 - 08:08

De ce nu ati publicat mai multe poze?

de spectator la 5 martie 2011 - 08:41

frumos spectacol la fel si costumele!Felicitari organizatorilor si indrumatorilor !!!!!

de AFRODITA la 5 martie 2011 - 08:46

mjai multe poze natii putut face?
totusi au fost multi copii talentati si fiecare parinte vrea sa vada sunt copii care nu se vad deloc
daca vati fi miscat pe ambele parti se vedau toti copiii
vas ruga de altadata sa fiti mai atenti

de spectator la 5 martie 2011 - 10:01

tu afrodito vroiai sa te vezi si tu in poza?nu vrei sa iti faca album astia de la ziar de mandra ce esti?teasteapta missu,fugi sa nu il ratezi

de Nicoleta Latis la 7 martie 2011 - 07:31

In conditiile in care orasul nostru nu prea ofera alternative la petrecerea timpului liber, Clubul elevilor din Carei ofera instruire profesionista in domenii artistice tuturor elevilor.Ceea ce s-a omis din articol este expozitia de desene si picturi ale acelorasi artisti care s-au produs pe scena. O expozitie realmente uimitoare si care le face cinste artistilor si indrumatorului lor. Indemn din suflet parintii sa-si inscrie copiii la Clubul elevilor, unde vor putea sa-si petreaca activ si instructiv timpul liber. Nu trebuie sa uitam ca o conditie esentiala pentru a ramane membru al clubului este sa nu scada la invatatura. Instructorii pastreaza legatura cu scoala. Felicitari celor care au pus suflet si multa munca cu discretia oamenilor alesi!

de artista la 7 martie 2011 - 18:11

mam vazut dar puteati sa ne puneti si cand am cantat la fluier.

de missy la 7 martie 2011 - 18:25

felicitari tuturor!profesorilor ca i-au indrumat pe elevi si micilor copii talentati ca au invatat atat de repede si ca au curaj sa urce pe scena

Lasati un comentariu