,,Cât a fost de greu, Am învins mereu!,, Doar Buletin de Carei dezvăluie abuzurile din administrația publică locală

• publicat la: 30 iunie 2019
,,Cât a fost de greu, Am învins mereu!,, Doar Buletin de Carei dezvăluie abuzurile din administrația publică locală

Pagina de Facebook a Buletin de Carei a fost blocată timp de 3 zile.  Alese mulțumiri celor care ne-au ajutat în decursul celor 3 zile de blocare a paginii Buletin de Carei atât cu promovarea informațiilor cât și cu susținere. Unii au fost blocați la rândul lor pentru că au distribuit postările Buletin de Carei.

Chiar și în timpul celor 3 zile de blocare a crescut numărul aprecierilor la adresa paginii Buletin de Carei deoarece oferim doar informații documentate din realitatea careiană. Interesant este cum a devenit Careiul centru de interes pentru Facebook și mai ales cum se acceptă blocarea doar pe baza raportărilor neverificate.

Poate deveni un exemplu pentru actualul Guvern față de situația de la Carei. Adică să blocheze orice inițiativă care aduce atingere drepturilor românilor din acest colț de țară, țară românească. La specializarea ,,comerciant-vânzător,, și ,,preparator produse din carne și pește,, de la Liceul Tehnologic Iuliu Maniu au fost introduse clase doar cu predare în limba maghiară. Adică în municipiul Carei nu se pregătesc la școlile de stat comercianți – vânzători decât în limba maghiară! Cu aprobarea Inspectoratului Școlar județean și a Ministerului Educației. Cu acordul tacit al Instituției Prefectului se păstrează plăci fără însemne statale pe clădirea unde își are sediul Primăriei Carei.  UAT Carei nu oferă careienilor  informații publice conform legislației în vigoare.   Rămânem aproape de realitățile vieții careiene.

Buletin de Carei nu folosește bani publici și deci nu este nevoit să ridice osanale nimănui. Dictatura udemeristă instalată la Carei din 2008 nu ne sperie. Știm că nu iubește nici intelectualii și nici patrioții.

Marele Umberto Eco spune aşa:  „Rețelele de socializare au oferit dreptul la opinie unor legiuni de imbecili care până acum își exprimau părerea doar în baruri, în fața unui pahar de vin, fără să facă rău comunității. Camarazii lor îi puteau reduce repede la tăcere. Acum, au același drept la cuvînt precum un laureat al premiului Nobel”.

Daniela Ciută

comentarii

de Maria la 30 iunie 2019 - 19:11

Comportamentul abuziv al celor de la Facebook se manifesta si prin faptul ca -in caz ca nu le este pe plac comentariul- ei fac disparuta inclusiv postarea pe are o comentezi!Incredibil! In ceea ce priveste manifestarile antiromanesti pe care multi le neaga cu vehementa(probabil fiindca nu li s-a intamplat lor personal sa fie obiectul unor astfel de manifestari)as adauga si eu una.Exista in spatele Parchetului un fel de restaurant,”Matyas”(nu mai stiu cum)unde nu doar ca esti primit cam prost dar daca,Doamne fereste!-vorbesti romaneste,dialogul se desfasoara cam asa:”Aveti cutare fel ?”Raspuns:”N-aveti!”
EU,IN TARA MEA,AM PRETENTIA SA MI SE VORBEASCA ROMANESTE INTR-UN LOCAL DE ALIMENTATIE PUBLICA!E O CRIMA?Nu va mai spun ca fatuca s-a dus la bucatarie si a trimis pe altcineva la masa noastra fiindca nici macar nu a putut retine ce doream sa mancam.Dar,nu-i asa,romanii sunt rai,nationalisti si carcotasi.
Am avut martori,nu inventez si nu mint!Daca nu credeti,verificati.

Lasati un comentariu