Dialog stupefiant între Kelemen Hunor și ministrul de interne!

• publicat la: 12 iunie 2019
Dialog stupefiant între Kelemen Hunor și ministrul de interne!

Dialog stupefiant între un parlamentar cetățean român și ministrul de Interne Carmen Dan!

Potrivit stiripesurse.ro, parlamentarul Kelemen Hunor din partea ONG-ului UDMR a cerut sprijinul Jandarmeriei Române pentru a împiedica românii să asiste la slujba de pomenire a eroilor neamului de sărbătoarea Înălțării Domnului care este și Ziua  Eroilor!

Kelemen Hunor a spus că a vorbit săptămâna trecută și cu premierul Viorica Dăncilă pe acest subiect, iar joi a sunat-o pe Carmen Dan.

„Am cerut: trimiteți jandarmii și nu-i lăsați pe ultrași și acele organizații care sunt mai aproape de ideile legionare decât de alte idei să ajungă acolo, fiindcă va fi scandal. Am văzut mobilizarea pe Facebook. Am o părere bună despre jandarmi, dacă Jandarmeria Română dorește, dacă are ordin, poate să oprească și 400, și 4.000 de oameni, mai ales în valea aceea. Depinde ce ordin primesc.

Doamna ministru a răspuns : trebuie să lăsați să intre și să facă comemorarea, că este un cimitir internațional”, a spus Kelemen Hunor.

Adică Kelemen Hunor NU  a cerut sprijinul Jandarmeriei când  niște  huligani au tras saci de gunoi pe CRUCILE  EROILOR ROMÂNI dar îl cere când românii vin din toate colțurile țării, după datina strămoșească, să își omagieze eroii neamului!

Cimitirul de pe Valea Uzului este unul internațional, steagurile țărilor din care provin eroii înmormântați acolo fiind arborate pe catarg la intrare.

Joi, 6 iunie 2019, lideri din întreaga lume, printre care cancelarul german Angela Merkel, președintele Franței, Emanuel Macron și Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit, s-au adunat la Portsmouth, oraș situat pe costa de Sud a Marii Britanii, pentru a cinsti memoria celor implicați în cea mai importantă bătălie pentru libertate din istorie.

Este vorba de bătălia din Normandia, care avea să ducă la reconciliere şi unitate în Europa, asigurând pacea mai bine de șapte decenii. În România, accesul la cimitrul internațional de pe Valea Uzului a fost blocat de un grup de maghiari cu capete înfierbântate de aversiune împotriva unei sărbători românești!  Au reușit să ne facă de râs cu o astfel de atitudine!

Buletin de Carei

comentarii

de Loici la 12 iunie 2019 - 11:26

In primul rand este cimitir din Romania nu din Pakistan, ca sa dea voie hunor sa cetatenii romani, rusine hunor, ca in afara sa jignesti romanii altceva nu stii, oare asta ii tistas la cap?

de Gica la 13 iunie 2019 - 19:41

Cred ca faci glume d-ul Humor.Numai un tembel ca tine poate sa dea ordin in tara.Dar cine esti tu ca sa ceri asa ceva!!!Am impresia ca te simti la tine in casa cum ai dă ordine la nevastă.Si numele măta ți la dat dupa HUNI.
Vreau sa te intreb acel cimitir este cumva in Ungaria?Poate in Mongolia ai putea cere ceva!?
Scârbos șovin ce esti!!!

Lasati un comentariu