Garda de Mediu a descins la Carei. Duhoarea pestilențială a devenit insuportabilă

• publicat la: 26 august 2019
Garda de Mediu a descins la Carei. Duhoarea pestilențială a devenit insuportabilă

Careienii au luat cu asalt Primăria Carei ne spune unul dintre cei care s-a deplasat la sediul instituției pentru a cere lămuriri față de indiferența manifestată de luni de zile de administrația locală.

,,Am fost la serviciul de protecția mediului, la Cristian Kovacs-Giurgiu și a spus că degeaba se dau amenzi că nu mai știu cum să procedeze pentru a opri duhoarea ce plutește peste oraș. Au spus că vor lua legătura și cu Prefectura dar eu chiar nu cred că nu se pot lua măsuri pentru acest fenomen care poate deveni periculos mai ales în perioada asta caniculară,, declară unul dintre careienii care au intrat la Primărie pentru a cere lămuriri legate de mirosul insuportabil din oraș ce persistă deja de luni de zile.

Buletin de Carei se implică direct în rezolvarea problemelor careienilor,  a luat legătura cu Garda de Mediu Satu Mare și a aflat că reprezentanții comisariatului Satu Mare se află la Carei pentru a vedea la fața locului despre ce este vorba.

Primăria Carei a acordat autorizație de funcționare pentru o societate care produce biogaz fără a se preocupa de  implicațiile pe care aceasta le are  în menținerea unui aer curat  pentru locuitori.

Buletin de Carei

comentarii

de klaus w ciolanis la 26 august 2019 - 12:33

pai,au luat manglavaisu ,nu?
romanica lucrului binyie facut

de porcu'n cucuruz la 26 august 2019 - 13:11

ma,sasule,la noi se zice mai scurt „malai”

de Reality la 26 august 2019 - 13:36

Curentul costa mult la Fosta Fabrica de Zahar.

de Rommulus la 26 august 2019 - 13:44

Danelle tu ai autorizatie de functionare pt abracadrakom, sau tie nu iti trebuie ca te doare la dorsal?

de Buletin de Carei la 26 august 2019 - 15:28

Firma ABRA COM din Carei este functionala din 1991. Nu are datorii , are toate autorizatiile si ce este mai important, plateste angajatilor toate asigurarile. Produsele realizate de SC ABRA-COM SRL CAREI fac parte din cataloage internationale datorita calității lor. ABRA-COM Carei a pus Careiul pe harta mondială a producătorilor de abrazive. Deranjează pentru că susține activitățile culturale românești?

de politia curata la 26 august 2019 - 15:52

curat murdar,coane Fanica,curat murdar

de Matei la 26 august 2019 - 19:37

Nu sunați la Satu Mare!!!!!!
Sunați direct la București la Minister cum sa făcut in CAMIN.Sa rezolvat problema repede!!!!!
Succes

de Reality la 26 august 2019 - 20:25

Se rezolva aici tot,numai sa avem rabdare si cu BIOENERGIE,gheata si frigul in curand o sa strica mirosul,sa ne bucuram totusi De Biogaz cu Energie.

de monika la 26 august 2019 - 22:02

la ABRACOm se platesc asigurarile pentru angajati nu ca si la firmele de mobila falimentate de jeno cand oamenii nu au primit somaj. Koldusu orasului este presedintele de la udemere.

de careianu la 27 august 2019 - 12:05

jeno este un DEZASTRU pentru localitatea Carei.

de Andrei la 28 august 2019 - 21:13

D-ul Ciuta primar

Lasati un comentariu