Da mai faceți ceva cu duhoarea pestilențială din Carei! Garda Națională de Mediu așteaptă izbucnirea unui focar de infecție?

• publicat la: 31 august 2019
Da mai faceți ceva cu duhoarea pestilențială din Carei! Garda Națională de Mediu așteaptă izbucnirea unui focar de infecție?

AER IRESPIRABIL la CAREI!

Garda de Mediu a venit și a amendat firma careiană ce produce biogaz dar nu a înlăturat cauza ce produce această duhoare insuportabilă. Este o bătaie de joc la adresa careienilor iar administrația Kovacs-Keizer-Beko se face că nu simte nimic și așteaptă ca alții să intervină pentru a nu strica bunele relații cu cei cărora le permite să funcționeze în orice condiții.

Tupeul celor trei udemeriști care conduc orașul merge  până la a aviza ștergerea comentariilor careienilor care semnalează anumite aspecte defavorabile lor. Și totul pe bani publici!

Firma care produce biogaz a fost sancționată cu 75.000 lei dar  depozitează în continuare în condiții  necorespunzătoare materia primă formată din dejecții animaliere și resturi animale.

Se așteaptă izbucnirea unui focar de infecție în municipiul Carei pentru a se interveni?

 

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2019/08/amenda-uriasa-aplicata-societatii-responsabile-pentru-duhoarea-pestilentiala-din-carei-primaria-sterge-comentariul-incriminator.html

comentarii

de Reality la 31 august 2019 - 23:16

Daca nu rezolva problema trebuie contactat Pe Garda Nationala de Mediu din Bucuresti,ca sa intervina,ca putoarea asta se simte si inauntru in bloc si in camera ca geamurile sunt deschise toata ziua,nesimtire totala pt secolul 21,ca nu putem trai linistit de mirosul de CACAT,sa nu produca si comercializeaza curentul electric in asa conditii,avem noi curent cat avem,ori lucreaza in conditii normale,ori sa inchide cacaturi de fabrici din asta.

de Buletin de Carei la 31 august 2019 - 23:44

Trebuie sesizată dar nu este sesizată.

de Gozner Glendon la 1 septembrie 2019 - 03:32

Cred ca doar un protest al careenilor ar mai rezolva situatia.

de caracalu la 1 septembrie 2019 - 05:25

ja….dar cu cine ?

de ion la 1 septembrie 2019 - 06:01

Sambata seara s-a simtit in tot orasul cu o intensitate foarte mare.Cu amenda nu se rezolva nimic.Cine a aplicat aceasta amenda,a gasit niste nereguli iar pana la remedierea lor unitatea trebuie sa fie monitorizata (fara sa mai sesizeze cineva).Daca neregulile nu sunt remediate in timp se poate suspenda activitatea si curatarea(indepartarea materiei prime)terenului infestat cu o firma de specialitate(protan)pe cheltuiala societatii in cauza.

de propriul la 1 septembrie 2019 - 08:21

si chiar miroase propriul kkk at !

de Zeno la 1 septembrie 2019 - 09:23

Glendon, ma surprinzi, iesi la aer si protesteaza oleaca. Focar de infectie de la miros ? Cam greu. Nu am auzit pe nimeni sa se infecteze de la miros. Prea l-ati tinut in brate pe Sala iar acum nu aceti decat sa-i inghititi rahatul. Madamme Ciuta exagerezi as usual. Ia cateva partile anti voma si o sa iti treaca.

de ja ja la 1 septembrie 2019 - 09:49

da nici cu raidurile de masini conduse de ” ” nu se va rezolva ,pe cine trebuie fix in pix ii doare,salaruu mereee,gogomani sant cu carul si cozi de topor

de Reality la 1 septembrie 2019 - 10:29

Nimeni nu infecteaza de la miros? Adevarat,dar cu jumatate!!!.Ati mai auzit boli ALERGICE!!!.Cine sufera de asta nu merge sa PUPA de exemplu ambrozia,bolile asta se circula in aer,sunt care sufera in bolile asta de ani de zile si medicamentele inscrise de medici nu prea AJUTA,sigur cine are o IMUNITATE tare nu prinde boli din asta si suta la suta boli ai CACATULUi extramodern careiene.Oricum devine Careiul pe nivel austriac modernizat.Succes in viitor.

de just. la 1 septembrie 2019 - 10:39

putoare in aer,putoare in consiliu local!

de Buletin de Carei la 1 septembrie 2019 - 12:40

Esti Zeno sau Tibi? e in functie de persoana pe care trebuie sa o injuri pe acest site? Deja te cunoaste toata lumea cine esti si de ce manipulezi opinia publica.

de ion la 1 septembrie 2019 - 13:05

@zeno.Cadavrele emana un miros caracteristic,usor de recunoscut dar greu de uitat.De miros nu este probabil ca sa se inbolnaveasca cineva,dar acel miros are o sursa care poate sa fie foarte periculoasa si daca se inbolnaveste cineva,vorbim deja despre atentat contra sanatatii publice.(Noul cod penal Art.356.)

de Gyuri la 1 septembrie 2019 - 20:05

Pe szala il doare la cot pe celalalalt cu muzica de la strand tot la fel, unu fte orasu cu mirosu celalalt cu muzika, pe autoritati le doare la cot, dik ocsem asa oras, bag pla.

Lasati un comentariu